Nieuws

Nieuwe website voor Evanie uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 9 februari 2015

Evanie is in 2011 opgericht door Stephanie Beers en inmiddels gevestigd op twee locaties in Breda. Als oefentherapeut is Stephanie uw houding- én beweegcoach. De therapie, tips en adviezen die u krijgt zijn praktisch en op uw persoonlijke situatie afgestemd.

Evanie kan u naast oefentherapie Cesar onder andere van dienst zijn op het gebied van slaaptherapie, sportmassage, ademhalingstherapie, houdingstherapie, werkplekadvisering en scoliose behandeling.

RB-Media mocht voor de tweede keer een compleet nieuwe website voor Evanie ontwikkelen. Op deze responsive website worden alle mogelijkheden op het gebied van oefentherapie duidelijk aan de bezoekers gepresenteerd. Ook alle verschillende klachten en specialisaties komen binnen deze website aan bod.

Nadat via de eerste, ook door RB-Media ontwikkelde, website al veel bezoekers via Google de website wisten te vinden hebben we op online marketing gebied ook voor deze website weer fraaie stappen kunnen zetten.

Klik HIER om deze website te bekijken!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie