Google shopping uitbesteden

Je producten snel verkopen door Google shopping uitbesteden: geef de teugels uit handen aan RB-Media en leg je volledige focus op het runnen van jouw bedrijf.

Het efficiënt adverteren met jouw producten kan nog wel eens lastig zijn. Waarom dan niet een professioneel marketingbureau zoeken die het voor jou kan doen? Online shoppen is nu niet meer weg te denken: online succes is dus onmisbaar.

Neem contact met ons op!

Wat is Google Shopping?

Wanneer iemand via Google naar een product zoekt dat hij wil kopen, verschijnen er Google Shopping-advertenties boven de organische zoekresultaten. De potentiële klant krijgt dan diverse producten van de zoekopdracht te zien. Bij het zoekresultaat van het gezochte (verwante) product zie je allereerst het product, een beschrijving, de prijs en op welke site het product te koop is. Voor online-retailers is het dé snelste manier om hun producten aan potentiële klanten aan te bieden. Door Google Shopping kan met een paar muisklikken het product besteld worden. Sinds kort staan deze Shopping-advertenties niet alleen onder de zoekresultaten, maar ook tussen de afbeeldingen. Nog een extra manier om sneller vindbaar te zijn!

Wat is Google shopping uitbesteden?

Jouw product hoog in de zoekresultaten!

Wat houdt het in als je kiest voor Shopping uitbesteden? Een van de specialisten neemt dan het adverteren van jouw producten via Google-advertenties over en tilt deze naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk. Om de producten sneller te verkopen is het belangrijk dat de potentiële klant er visueel beeld bij heeft. De klant zoekt een product op een specifiek zoekwoord: RB-Media zorgt er dan voor dat jouw product hoog in de zoekresultaten komt! Het direct doorlinken naar de product-bestel-pagina kan ervoor zorgen dat de klant jouw product sneller afneemt.

Bespaar je tijd en geld door Shopping uitbesteden

RB-Media specialist inschakelen.

Google shopping uitbesteden kan je veel tijd besparen. Voorkom eindeloos jezelf bezighouden met door een gebrek aan specialistische kennis en daarmee verkeerd ingestelde campagnes. Deze tijd kun je gebruiken voor alle andere zaken binnen het bedrijf. Schakel met RB-Media de specialist in!

Waarom Google shopping uitbesteden?

  • Je haalt meer omzet uit je campagne, omdat een Shoppingspecialist jouw campagnes beheert.
  • Met behulp van ons hardwerkende team is je productfeed altijd up-to-date en voldoet deze aan de benodigde voorwaarden van Google Ads.
  • Je behoudt overzicht op de resultaten.
  • Wij zorgen voor een groter bereik van je producten.

Waarom Google shopping uitbesteden juist bij RB-Media?

Expertise & specialisme onder een dak!

Iedere dag verschijnen er nieuwe producten op de verkoopmarkt. Constante ontwikkeling is fundamenteel. Wij hebben webspecialisten die jou kunnen helpen beter vindbaar te worden. We zorgen ervoor dat onze strategie, jouw strategie wordt. Wij hebben de expertise en specialisme om jouw bedrijf optimaal te helpen. Ontbreekt het je aan tijd en/of kennis om je Google Shopping te beheren? Wij helpen je graag!

De specialisten van RB-Media helpen je graag verder

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over Google shopping uitbesteden of heb je er eventueel hulp bij nodig? Wij helpen je graag verder, om zo nog meer informatie over je advertenties te krijgen! Neem eenvoudig contact op.

Vragen over Google Shopping uitbesteden?

Ik sta voor je klaar! Jesse

Online Marketeer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Google shopping uitbesteden?

Kom in contact met onze Google shopping expert!