Online marketing
voor maximaal succes!

Online marketing

Wij bieden maatwerk online marketing oplossingen. Dé accelerator voor online succes!

Neem contact op!

Meer succes door maatwerk online marketing

Met de introductie van smartphones, tablets en ‘the internet of things’, smelten de offline en online wereld steeds meer samen. Online marketing is geen klein hoofdstukje meer in de overall marketingstrategie van bedrijven. Marketing is per definitie ook online, en steeds vaker zelfs alleen nog maar online.

Om online succes te hebben, is slimme online marketing onmisbaar. Dit begint bij het door en door kennen van je (potentiële) klant en zijn online gedrag. Bij RB-Media bieden we maatwerk online marketing oplossingen die jouw doelgroepen structureel bereiken en tot het gewenste gedrag aanzetten.

Online Marketing bij Internetbureau RB-Media uit Breda

Online marketing door RB-Media: dé accelerator voor online succes!

Avonturen rondom online marketing eindigen nogal eens in een teleurstelling. De verwachtingen waren te hoog en de resultaten zijn te laag. RB-Media voorkomt dat door vooruit te kijken (áchter de hype) en nuchter te handelen. Move forward, stay critical.

Een nieuwe website of webshop moet voor future proof online succes zorgen. Online marketing start bij ons dan ook al in de ontwikkelingsfase. Bij de technische en creatieve ontwikkeling zijn het gedrag en de behoeften van de doelgroep leidend. Daarnaast kennen we Google door en door. Zo gaan we vanaf dag 1 dat je website of webshop live is voor een goede vindbaarheid en gebruikservaring.

Laat je succes groeien met onze maatwerk online marketing oplossingen! Een greep uit wat we doen:

  • Doelgroep doorgronden. Daar waar het allemaal mee begint! Gezamenlijk stellen we persona’s op en brengen we de (online) customer journey in kaart.
  • SEO (Search Engine Optimization). No Google, no glory. Met onze uitgebreide SEO-kennis gaan we voor structurele goede vindbaarheid.
  • SEA (Search Engine Advertising). Breng specifieke pagina’s, producten of diensten onder de aandacht met advertenties in Google.
  • A/B testen. ‘The proof of the pudding is in the eating’. Experimenteer op je website met verschillende opties en ontdek wat het beste aanslaat.
  • Liquid content. Bied je websitebezoeker informatie op maat voor de branche waarin hij werkzaam is.
  • Retargeting. Weg is weg. Of toch niet? Volg je potentiële klant online nadat hij je website verlaten heeft en verleid hem opnieuw met relevante advertenties.
  • Social Media campagnes. Zorg voor meer bereik, engagement en conversie via berichten en advertenties op social media.
  • E-mail marketing. Nog steeds één van de meeste effectieve online marketingmethoden om (potentiële) klanten te voorzien van relevante informatie en naar je website te trekken.

In al onze online marketing diensten combineren we onze kennis van techniek met een flinke dosis creativiteit om jouw marketingdoelen waar te maken.

Onze werkwijze

Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen we kritische vragen; over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en het commitment.

Online marketing is een steeds groter wordend deel van de marketingstrategie. Voor het belangrijkste deel is dit ingegeven door de almaar groeiende mogelijkheden om je doelgroep rechtsreeks te benaderen. Hoe meer je weet van je doelgroep hoe gerichter de inzet kan worden. Online marketing is daarmee niet meer een onderdeel van een campagne of goed presterende omgeving het is het vertrekpunt voor online succes!

Lees meer over onze werkwijze
Haal meer uit je bestaande website of webshop

Ben je tevreden met je huidige website of webshop, maar wil je je succes vergroten met de maatwerk online marketing oplossingen van RB-Media? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Samen kijken we met welke online marketing oplossingen we het maximale uit jouw website en bedrijf kunnen halen.

Interesse? Neem contact op!
Online marketing tools

Gespecialiseerde future proof partners!

Binnen onze succesvolle online marketing trajecten maken we onder andere gebruik van onderstaande partners en hun tools.

Klanten aan het woord!
Jaco Balemans
Jaco Balemans

Directeur,
Bouwbedrijf Balemans

RB-Media hebben we als betrokken, pro-actief, scherp en meedenkend ervaren.

Sander Gerritsen
Sander Gerritsen

Directeur/Eigenaar,
Peoples Republic

In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!

Nik Joosen
Nik Joosen

Commercial Manager Real Estate,
Summa Vastgoed

De vastgoed sector kan erg snel en dynamisch zijn, maar voor Rudy en zijn team is het geen enkel probleem om mee te schakelen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Melvin Wagtmans
Melvin Wagtmans

Operationeel Manager,
Rogelli Sportswear

Ook na de live-gang kunnen wij altijd terecht voor vragen, updates, aanpassingen en adviezen zodat de website er altijd tiptop uit blijft zien!

Pauline Mulder
Pauline Mulder

Eigenaar,
PFM Underwear

Qua vormgeving ziet de webshop er super professioneel uit. Daarnaast is de webshop heel handig in gebruik en ook nog eens supersnel!

Vragen over onze maatwerk online marketing oplossingen?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!