Webshop ontwikkeling

Webshops die verkopen!

Wij ontwikkelen succesvolle maatwerk webshops. Dé basis voor duurzaam online succes.

Neem contact op!

Webshop ontwikkeling

Meer succes door maatwerk webshop ontwikkeling

Online verkoop is niet meer weg te denken. Bijna een kwart van alle aankopen doet men online, en dit neemt de komende jaren steeds verder toe. Dus wil je een webshop beginnen voor een nieuw bedrijf, of een extra verkoopkanaal voor een bestaand bedrijf opzetten? Of heb je al een webshop, maar bereik je daarmee niet het gewenste resultaat?

Wat de situatie ook is, je webshop moet perfect afgestemd zijn op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen. RB-Media heeft de oplossing! Nu en in de toekomst.

Webshop ontwikkeling door RB-Media uit Breda

Webshop ontwikkeling door RB-Media: Dé springplank voor online verkoopsucces

Online avonturen rondom de ontwikkeling van een webshop eindigen nogal eens in een teleurstelling. De verwachtingen waren te hoog en de resultaten zijn te laag. RB-Media voorkomt dat door vooruit te kijken (áchter de hype) en nuchter te handelen. Move forward, stay critical. Daarom gaan bij onze webshops oog voor design, commercie, technisch vakmanschap en de implementatie van slimme online marketing oplossingen hand in hand. Een webshop van RB-Media is:

  • Maatwerk. Perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen.
  • Aantrekkelijk. Elk bedrijf is uniek. Daarom ontwerpen wij voor elke webshop een uniek en onderscheidend grafisch ontwerp.
  • Snel. Heel erg snel. En dat is belangrijk, want een trage webshop is afhaakmoment nummer 1 bij potentiële klanten.
  • Gebruiksvriendelijk. Een goed werkende responsive webshop met heldere navigatie. Altijd. Dus ook op een tablet of mobiel.
  • Vindbaar. Goed vindbaar binnen Google en Google shopping. Laat de klanten maar komen!
  • AVG-Proof. Online privacy goed geregeld dankzij de slimme privacy oplossing van RB-Media.
  • Veilig. Uiteraard.

Onze maatwerk webshops bieden enorme scoringskansen in Google. Online marketing kent geen beter vertrekpunt. Kortom: onze webshops zijn een springplank voor online verkoopsucces!

Flexibel maatwerk

Onze vrijheid is jouw vrijheid!

RB-Media gebruikt bij de ontwikkeling van haar webshops doelbewust zelfontwikkelde software. Dat maakt ons -en dus onze klanten- onafhankelijk van de grillen van derde partijen. Bovendien kunnen we zo veel specifieker maatwerk leveren en de beste oplossing voor een specifieke vraag bieden.

Kortom: onze vrijheid is jouw vrijheid!

Neem contact op!
Onze werkwijze

Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen we kritische vragen; over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en het commitment.

Future proof succes in een continu veranderend internetlandschap vraagt om snel schakelen als het kan, maar ook stilstaan als het moet. Om duurzaam te kunnen bouwen aan jouw online succes werken wij in onze projecten met zogenaamde ‘sprints’.

Lees meer over onze werkwijze
Hosting van webshops

De hosting van je webshop is bij RB-Media in goede handen. In samenwerking met True, een gerenommeerde Nederlandse hostingprovider, leveren we een kwalitatief zeer hoogwaardige hostingoplossing. True is ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd en hoort bij de top van Nederlandse hostingproviders.

Lees meer over onze hosting oplossingen
Onze maatwerk webshops combineren naadloos met...

Gespecialiseerde future proof partners!

We ontwikkelen bij RB-Media succesvolle maatwerk webshops. Dé basis voor duurzaam online succes. Onze maatwerk webshops combineren naadloos met de vele bewezen en gespecialiseerde oplossingen van onze future proof partners. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op dit gebied!

Klanten aan het woord!
Melvin Wagtmans
Melvin Wagtmans

Operationeel Manager,
Rogelli Sportswear

Ook na de live-gang kunnen wij altijd terecht voor vragen, updates, aanpassingen en adviezen zodat de website er altijd tiptop uit blijft zien!

Pauline Mulder
Pauline Mulder

Eigenaar,
PFM Underwear

Qua vormgeving ziet de webshop er super professioneel uit. Daarnaast is de webshop heel handig in gebruik en ook nog eens supersnel!

Jeno van de Lindeloof
Jeno van de Lindeloof

Eigenaar,
Juwelier Sengers Breda

Uitvoering, probleemoplossingen en communicatie met RB-Media bevalt goed. RB-Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!

Boye Snoek
Boye Snoek

Product Manager,
Carat Nederland B.V.

RB-Media zorgde voor goede begeleiding in het hele proces en leverde een perfecte maatwerk website oplossing die voldoet aan al onze wensen!

Nick Polm
Nick Polm

Directeur,
Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

RB-Media werkte professioneel, oplossingsgericht en meedenkend aan een geweldig eindresultaat!

Vragen over maatwerk webshop ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!