Online marketing bureau Breda

Online meer succes behalen?

Wil jij beter vindbaar worden in Google? Een sterke positionering en meer conversies? Dan kunnen wij je helpen! Internetbureau RB-Media is een website en online marketing bureau, gericht op resultaat en future proof oplossingen.

Neem contact met ons op!

Online marketing diensten RB-Media

RB-Media: hét internet marketing bureau van Breda

Online marketing is geen trucje wat je gemakkelijk kan aanleren en overal kunt toepassen. De gebruikers zijn uniek en zoekmachines worden online steeds slimmer. Daarom is er vaak een maatwerk strategie nodig om hier het optimale resultaat uit te halen. RB-Media uit Breda heeft dé specialisten in huis om dit voor je te regelen!

internet marketing bureau RB-Media

Wat doet een online marketing bureau?

Hoog over: jouw bedrijf helpen met het behalen van online succes. Nadat je waarschijnlijk zelf al jouw eerste stap online hebt gezet, helpt een internet marketing bureau je met het verder uitrollen van je online marketing plannen. Hieronder lees je meer over hoe we dat voor je doen!

Analyse en strategie

Een online marketing samenwerking begint met een goede strategie. Hierbij maken we een analyse van jouw huidige marketing resultaten en brengen we in kaart welke werkzaamheden jou verder zullen helpen. Hier maken we een planning van en gaan daarmee hard aan de slag. We monitoren de data en houden nauw contact om ervoor te zorgen dat je optimale resultaten behaalt wanneer je de marketing bij ons uitbesteed! Zo weet je zeker dat je hoger in Google zult komen en meer leads binnenhaalt!

Gericht op jouw merk en doelgroep

Bij het maken van onze websites houden wij rekening met de kernwaarden van jouw merk en de bijbehorende doelgroep. En dit doen we ook bij een marketing traject! Door een merkverhaal op te stellen en een doelgroep analyse uit te voeren, kunnen we een bijpassende merkstrategie opstellen. Deze sluit perfect aan bij wie jij bent als organisatie, maar weet ook de doelgroep op het juiste moment van zijn of haar klantreis te bereiken.

Social media advies en content creatie

Social media inzetten voor jouw organisatie kan veel tijd kosten en ook vragen opwekken. Welk medium moet je gebruiken? Hoe vaak moet je iets posten? En hoe laat je dit aansluiten op andere marketing werkzaamheden?


Wij helpen je graag deze vragen te beantwoorden. Op basis van een social media analyse en de best practices stellen we een social media strategie op voor jouw kanalen. Hier kun je zelf mee aan de slag en wij geven bijvoorbeeld tips voor het gebruik van Facebook of andere kanalen. Maar wanneer je het wilt, kun je ook je volledige social media beheer aan ons uitbesteden! Dan zorgen wij voor passende content marketing.

Advertising

Organische vindbaarheid en social media inzet niet voldoende voor jouw organisatie? Dan zetten we advertising in. Door middel van SEA of een social media campagne kun jij snel de juiste doelgroep bereiken. Door de juiste strategie toe te passen en te zorgen voor conversiegerichte copywriting, benutten we het advertising budget optimaal.

Full service marketing bureau nodig? Onze expertises op een rij!

Online marketing bestaat uit veel verschillende onderdelen. Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent en hebben daarom voor elk onderdeel een aparte specialist. Ons marketingteam van 7 personen bestaat inmiddels uit:

Een vaste contactpersoon

Afhankelijk van jouw behoefte, zul je sparren met verschillende specialisten over jouw marketingtraject. Maar je krijgt altijd één vaste contactpersoon! Zo weet je zeker dat iemand het overzicht bewaart en ervoor zorgt dat alle werkzaamheden op elkaar aansluiten. 

Benieuwd naar de leden uit ons team? 

Bekijk ze hier!
Wil jij hulp bij de marketing werkzaamheden?

Dan kun je dit gemakkelijk bij ons uitbesteden. Hierdoor weet je zeker dat het goed aangepakt wordt en kun je zelf verder met jouw corebusiness! Wij houden je uiteraard op de hoogte van de vorderingen en zorgen voor een heldere en prettige samenwerking.

Bekijk onze klanten

Enkele van onze online markting klanten:

 
 

Geïnteresseerd, maar nog vragen? Dan kun je ons makkelijk even bellen of een berichtje sturen.

Ik sta voor je klaar! Jesse

Online Marketeer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!