Online marketing uitbesteden

In één slag meer conversies dan voorheen

Het uitbesteden van de online marketing diensten bespaart veel tijd. Leg de online marketing van uw bedrijf neer bij de experts van RB-Media en vergroot de winst op de campagnes met als resultaat meer conversie. Online marketing bestaat uit verschillende onderdelen, waar RB-Media met je in gesprek gaat om tot de juiste strategie te komen.

Neem contact op!

Online marketing uitbesteden

Tegenwoordig kan er bijna niet meer ontkomen worden aan (online) marketing binnen jouw bedrijf. Het uitbesteden hiervan bespaart een hele hoop tijd en met de expertise van RB-Media zal er altijd geprobeerd worden om het maximale resultaat te behalen. RB-Media is al sinds 2005 actief op het gebied van het bouwen van websites, waar sinds enkele jaren online marketing onderdeel is geworden van de dienstverlening. Sinds die tijd heeft altijd één punt centraal gestaan: het online succes van onze klanten.

Online marketing bestaat uit meerdere elementen, denk bijvoorbeeld aan SEO, Facebook Ads, Google Analytics, Social Media, E-mail marketing of Google Shopping. Zodra de keuze wordt gemaakt om de online marketing uit te besteden aan RB-Media wordt er gekeken naar welk onderdeel potentieel het meeste resultaat kan opleveren. Daar denken we graag in mee!

SEO uitbesteden

Search Engine Optimization

SEO, ook wel Search Engine Optimization genoemd, is de manier om de websitepagina’s van jouw bedrijf naar boven te brengen in Google. Door SEO uit te besteden bij de SEO experts van RB-Media klim je op de lader en streeft je jouw concurrenten voorbij.

De SEO experts van RB-Media focussen zich op techniek, content en autoriteit. Zodra deze drie punten zijn ingevuld zoals Google dit wil, stijgen jouw pagina’s in de rangschikking. Google vindt het bovendien belangrijk dat de content die op de website staat uniek is. Hiernaast is het belangrijk dat de techniek achter de website ook goed in elkaar zit, denk bijvoorbeeld aan de laadtijd van de pagina’s. Ook is het belangrijk dat er links op andere websites verwijzen naar jouw website. Door de SEO uit te besteden aan de experts van RB-Media zullen deze drie punten verbeterd worden waardoor Google jouw bedrijf online hoger rangschikt.

Shopping uitbesteden

Uw producten verkopen

Wanneer je producten verkoopt kan het uitbesteden van Shopping een belangrijke schakel zijn binnen het bedrijf. Door Shopping uit te besteden worden jouw producten rechtstreeks aangeboden via Google, wanneer mensen dat product zoeken in de zoekmachine. Het product wordt hierdoor gepromoot wat bijvoorbeeld kan leiden tot meer conversies of het bereiken van meer mensen.

RB-Media heeft veel ervaring met het inzetten van Google Shopping. Zodra Shopping wordt uitbesteed bij RB-Media gaan de experts direct aan de slag om jouw product zo duidelijk en goed mogelijk te tonen op Google. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld gebruik te maken van A-B testing. De Google Shopping advertentie zal helemaal geoptimaliseerd worden wat kan leiden tot meer conversies en betere resultaten.

E-mail marketing uitbesteden

Direct marketing

Uit het Nationaal E-mail Onderzoek 2019 is gebleken dat mensen het liefst reclame ontvangen via de mail. Hier speelt het online marketing team van RB-Media op in. Zodra je e-mail marketing uitbesteedt aan RB-Media, wordt er gebruik gemaakt van de juiste software en wordt er een strategie bedacht die past bij jouw bedrijf.

E-mail marketing is een vorm van direct marketing. Dat komt omdat de ontvanger het bericht rechtstreeks vanuit het bedrijf krijgt. Deze manier van marketing mag tegenwoordig niet meer ontbreken in de marketingmix van jouw bedrijf. E-mail marketing heeft vele voordelen: denk aan de lage kosten, de hoge ROI of de manier waarop je de mails persoonlijk kunt maken.

Facebook marketing uitbesteden

Vergroten van je zichtbaarheid & het binnenhalen van nieuw leads

Het uitbesteden van Facebook marketing bij RB-Media leidt tot verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je zichtbaarheid of het binnenhalen van nieuw leads. Door op de juiste manier met Facebook marketing om te gaan kan jouw doelgroep makkelijk worden bereikt. Onze specialisten zetten aan de hand van doelstellingen een campagne neer op Facebook met een krachtige boodschap en een duidelijke strategie.

RB-Media heeft verschillende experts op het gebied van Facebook marketing. Deze experts maken een sterke Facebook campagne aan de hand van een persoonlijke kennismaking en strategiebepaling. Vervolgens gaan wij aan de slag om de campagne te optimaliseren en wordt er aan het einde geëvalueerd of de doelstellingen zijn behaald.

Google Analytics uitbesteden

Het verkrijgen van inzichten

Google Analytics is er om verschillende inzichten te verkrijgen in wat er allemaal gebeurt op jouw website. Op deze tool is heel veel verschillende data te vinden waardoor het soms lastig is om er nog enigszins structuur in te vinden. Zodra Google Analytics wordt uitbesteed bij RB-Media wordt je geholpen om de juiste structuur te vinden. Het online marketing team weet precies waar ze welke data kunnen vinden die toepasselijk is voor jouw bedrijf.

Het uitbesteden van Google Analytics levert nieuwe inzichten op die goed gebruikt kunnen worden voor jouw bedrijf. Met de gegeven data van Google Analytics zou de marketing beter kunnen worden afgestemd. Het marketingbudget kan hierdoor beter verdeeld worden, wat uiteindelijk weer leidt tot meer conversies.

Doelgroep analyse

Krijg inzicht in je doelgroep

Het uitbesteden van de doelgroep analyse bij de experts van RB-Media kan leiden tot meer conversies. Een doelgroep analyse resulteert in verschillende inzichten in jouw doelgroep. Zo weet je waar de interesses liggen van de doelgroep of hoe je ze het beste kan benaderen. Maar ook kom je erachter welke zoektermen ze regelmatig gebruiken of op welke platformen ze het meest actief zijn. Er kunnen meer conversies als voorheen worden behaald door in te spelen op alle inzichten die worden verkregen van de doelgroep.

De experts van RB-Media kijken voor je welke inzichten het meest van waarde kunnen zijn en analyseren deze. Dit wordt gedaan door gebruik van verschillende tools zoals Google Analytics. Na het proces weet je vrijwel alles over jouw doelgroep dankzij RB-Media.

Social media analyse

Welke platformen passen bij jouw bedrijf?

Een social media analyse wordt meestal ingezet door bedrijven wanneer zij erachter willen komen welke social media platformen het beste passen bij het bedrijf, de doelstellingen of de doelgroepen. Over het algemeen wordt social media gebruikt voor het werven van nieuwe klanten, meer naamsbekendheid te creëren of bestaande klanten loyaal te maken. Het vinden van het juiste platform en tegelijkertijd de juiste content plaatsen wordt vaak als lastig ervaren maar met de hulp van RB-Media is dit verleden tijd.

RB-Media heeft verschillende experts op het gebied van social media. Deze experts vinden voor u het juiste platform met de meeste potentie om doelen te behalen die vooraf gesteld zijn. Daarnaast kunnen deze experts ook helpen met het plaatsen van content zodat u zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken. Door dit uit te besteden bespaart u een hele hoop tijd, die u weer in andere dingen kan steken binnen het bedrijf.

Waarom RB-Media?

Ervaren specialisten

Ben je opzoek naar een ervaren specialist die jouw bedrijf verder helpt met het behalen van de online marketing doelstellingen? Dan zit je bij RB-Media op de juiste plek. RB-Media is de specialist op het gebied van online marketing. Dankzij ons uitgebreide team met verschillende experts is er meer dan genoeg ervaring en kennis in huis op ieder gebied binnen de online marketing. RB-Media neemt het werk uit handen waardoor je een hele hoop tijd en moeite bespaard. Ben je geïnteresseerd in de diensten van RB-Media? Neem gerust vrijblijvend contact op of kom langs voor een kop koffie!

Online marketing uitbesteden? Neem contact op!

Ik sta voor je klaar! Joyce

Online marketeer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!