SEO Advies

Website en zoekmachine optimalisatie

Kun je wel SEO advies gebruiken? Website- en marketingbureau RB-Media uit Breda helpt jouw organisatie op weg. Scoren via Google doe je aan de hand van SEO Advies van de RB-Media specialisten!

Neem contact op!

seo-advies-ipad

Wat is seo?

Search Engine Optimization

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Vrij vertaald naar het Nederlands betekent dit ‘Zoekmachine optimalisatie’. Met SEO-werkzaamheden zorgt RB-Media er dus voor dat jouw specifieke dienst of pagina gevonden wordt via de zoekmachine. Organisch. Gratis. Met relevante content. RB-Media kan je uitstekend voorzien van passend SEO advies, waarmee jij de zoekmachine verovert.

Ongeveer 95% van de Nederlanders begint met zijn zoektocht naar een product of bedrijf op een bepaalde zoekmachine zoals Google. Om leads te kunnen genereren is het dus van belang dat jouw product of bedrijf goed vindbaar is in deze bepaalde zoekmachines. Om goed vindbaar te zijn op deze zoekmachines zijn veel factoren van belang. De drie belangrijkste factoren om goed vindbaar te zijn op Google is:

  • Techniek; jouw website moet technisch goed op orde zijn.
  • Content; de content op de website moet uniek zijn waardoor de doelgroep blijft hangen.
  • Autoriteit; veel externe inkomende links op jouw website

Jouw website wordt al een stuk beter vindbaar wanneer er wordt voldaan aan deze drie factoren. Het is daarom van groot belang dat deze ook goed in de gaten worden gehouden.

SEO strategie

Vindbaarheid vergroten

Een concrete strategie moet tot een uiteindelijke SEO plan leiden. In zo’n plan is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat er bepaalde zoekwoorden in staan waarop de website hoger gerankt moet worden. Natuurlijk is niet alleen de doestelling om beter vindbaar te zijn, maar er moet ook vaker geklikt worden op de website. Dit wordt gedaan door de META-omschrijvingen te optimaliseren.

SEO werkzaamheden zijn heel erg breed: er zijn tal van manieren om een betere SEO-vindbaarheid te krijgen voor jouw website. Bij RB-Media maken we daarom altijd gebruik van een kennismakingsgesprek om meer te weten te komen over alle mogelijkheden voor jou. 

De SEO specialisten van RB-Media houden de updates van Google nauwkeurig in de gaten. Zo weten we precies hoe we een gebruiker langer op jouw website kunnen laten verblijven. Want niet alleen de ranking is erg belangrijk, maar ook nieuwe factoren zoals de sessieduur op jouw website. Onze specialisten weten daarom ook precies hoe ze jouw webpagina in moeten richten.

De SEO specialisten van RB-Media helpen u graag

Heb je nog steeds veel moeite met SEO voor uw website? Kom je maar niet hogerop bij Google? Neem vrijblijvend contact op met RB-Media en kijk wat wij kunnen doen voor jouw website!

SEO advies nodig?

Ik sta voor je klaar! Matthias

Content specialist

076 78 51 526 Neem contact met ons op!