E-mail marketing uitbesteden

E-mail marketing uitbesteden: een krachtig en effectief marketingmiddel

Maak jij al gebruik van E-mail marketing? Met deze vorm van direct marketing zorg je er niet alleen voor dat je je (potentiële) klanten bindt, want tegelijkertijd draai je ook meer omzet. De experts van RB-Media helpen je graag bij het opzetten van een succesvolle e-mail marketing strategie.

Neem contact op!

Wat is e-mail marketing?

Direct marketing

Dagelijks ontvang je veel nieuwsbrieven en mailings op de mail van veel verschillende bedrijven. E-mail marketing is een zeer effectief kanaal omdat je op een zeer eenvoudige manier een commerciële boodschap kan sturen naar jouw doelgroep.

Direct marketing

E-mail marketing wordt ook wel gezien als direct marketing. Dit komt omdat je rechtstreeks een bericht stuurt naar de ontvanger. Tegenwoordig mag deze manier van marketing niet meer ontbreken in jouw marketingmix.

Voordelen e-mail marketing

Voordelen van E-mail marketing

Het gebruik maken van E-mail marketing heeft veel verschillende voordelen. De experts van RB-Media hebben daarom voor alle voordelen duidelijk op een rij gezet.

  • Lage kosten

De kosten van deze manier van reclame maken zijn heel erg laag. Tegenwoordig is het relatief simpel om een mail te sturen naar een grote groep mensen als je een database hebt met alle mailadressen van jouw doelgroep.

  • Hoge ROI

Niet alleen zijn de kosten laag, maar ook staat e-mail marketing er bekend om dat het een zeer goed Return On Investment (ROI) heeft. Dit wil zeggen dat je meer geld verdient aan de reclame dan dat er besteed wordt.

  • Goed meetbaar

Als je bepaalde e-mail marketingsoftware gebruikt voor het verzenden van e-mails, kun je alle relevante data inzien. Zo kun je onder meer zien hoe vaak er is geklikt op de mail of wie zicht heeft ingeschreven. Wanneer je deze data in combinatie met Google Analytics gebruikt, is ook het gedrag van de bezoeker op de website in kaart te brengen. Een ideale combinatie!

  • Persoonlijk

Door de gegevens die je hebt verzameld van een persoon, kan de mail zeer persoonlijk gemaakt worden. Door het plaatsen van de naam of aanbiedingen op basis van het geslacht wordt een e-mail veel persoonlijker. Mede dankzij deze eerder genoemde reden is deze vorm van marketing juist zo’n effectief marketingkanaal.

  • Voorkeur reclame via email

Uit het Nationaal E-mail Onderzoek 2019 is gebleken dat mensen het liefst reclame ontvangen via de mail. Op plek twee staat de reclame via de brievenbus. E-mail marketing wordt dus niet direct als storend ervaren.

Waarom RB-Media?

RB-Media online marketing experts

RB-Media heeft een in-house online marketing team waarin experts aanwezig zijn op het gebied van e-mail marketing. Door het gebruik van onze software is het relatief simpel om een e-mail marketing strategie uit te voeren. Samen met de experts van het RB-Media wordt er een persoonlijke strategie bedacht dat past bij jouw bedrijf! Na het uitzetten van een campagne worden de resultaten geanalyseerd én geoptimaliseerd, waardoor de resultaten blijven groeien. Online succes behaal je bij RB-Media!

Wil jij je E-mail marketing uitbesteden?

Ik sta voor je klaar! Jesse

Online Marketeer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!