Online marketing advies

Wat is de beste aanpak voor jouw bedrijf?

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van online marketing. Maar waar moet je beginnen? Wat is de beste aanpak voor jouw bedrijf? Daar helpen wij je graag bij. RB-Media is specialist op het gebied van online marketing advies en het uitvoeren hiervan.

Neem contact op!

Waaruit bestaat online marketing advies?

Online marketing advies op maat

Onder online marketing valt in principe alles wat je op internet kunt doen om klanten te werven. Denk bijvoorbeeld aan Google Ads (SEA), je organische vindbaarheid (SEO), maar ook je aanwezigheid op social media (online zichtbaarheid). Al deze onderwerpen nemen wij mee in het online marketing advies. Afhankelijk van welke diensten of producten voor jouw bedrijf interessant zijn kunnen we een advies op maat geven voor jouw ideale online marketing strategie. Hierbij kijken we naar de relevante en interessante doelgroepen en hoe we die het beste kunnen bereiken. Met als doel het behalen van betere resultaten voor jouw bedrijf.

Online marketing advies in 3 stappen

Stap 1: Analyse

Het traject start met een uitgebreide analyse naar o.a. jouw doelgroep, de concurrentie en de verschillende mogelijke kanalen. Zo bepalen we waar de kansen liggen voor jouw online marketing.

Stap 2: Advies - online marketing strategie

We stellen een online marketing strategie op waarin we bepalen op welke kanalen we het beste kunnen inzetten en hoe we deze kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Stap 3: Uitvoering

De online marketing strategie bestaat uit concrete stappen waar je direct mee aan de slag kan. Zo kun jij het online marketing advies in de praktijk brengen en kun je starten met het behalen van meer conversie.

Social media advies

Je merk 'op de kaart zetten' en je naamsbekendheid vergroten

Social media is inmiddels een van de meest gebruikte kanalen om jezelf als bedrijf zichtbaar te maken. Je merk ‘op de kaart zetten’ en je naamsbekendheid vergroten, daar lenen de verschillende sociale platformen zich uitstekend voor. Ook voor het behalen van conversies is social media een uitstekend kanaal. Wil jij met je bedrijf aan de slag met social media, maar heb je geen idee hoe je het beste resultaat kunt behalen? Dan geven wij je graag online marketing advies over de mogelijkheden van social media marketing. Wij kijken onder andere naar social advertising en welke social media platformen het beste passen bij jouw bedrijf.

Google Advies

Wil je online beter vindbaar zijn en beter opgenomen worden in de Google zoekresultaten?  Dat kan met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Afhankelijk van je doel en je mogelijkheden kun je ervoor kiezen om jouw website beter te laten scoren in de organische zoekresultaten of om direct te scoren met betaalde advertenties in Google via Google Ads. Hierbij kijken we naar hoe wij jouw doelgroep het beste kunnen bereiken op het moment dat ze zoeken naar jouw product of dienst. Daarin geven we je graag advies en voeren we de werkzaamheden graag voor je uit.

Wat ga je bereiken met ons online marketing advies?

  • Concreet inzicht in de online kansen die er liggen voor jouw bedrijf.
  • Precies weten hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en overtuigen.
  • Meer leads genereren. 

Online marketing advies van specialisten

Advies op maat

Wil jij online marketing advies op maat? RB-Media beschikt over een breed team aan online specialisten die je kunnen voorzien van een passend advies. Wij weten als geen ander hoe je ervoor zorgt dat je hoog rankt in de Google zoekmachines of hoe je een Social advertising campagne opzet. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en kom langs voor een lekker bakje koffie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ik sta voor je klaar! Marlijn

Brandmanager

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?