Over ons

Internetbureau RB-Media uit Breda

  • De studio
    De studio
    Geweldige idee├źn komen hier tot leven
  • De directie
    De directie
    De onmisbare schakel tussen team en klant

Internetbureau RB-Media ontwikkelt sinds 2002 vanuit haar kantoor in Breda in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers zeer uiteenlopende online projecten zoals websites, webshops en (mobiele) applicaties. Daarnaast zijn wij erg actief op het gebied van zoekmachine marketing en Social Media.

De visie van ons internetbureau

Bij ons internetbureau staat online succes door het toevoegen van waarde aan uw producten of diensten centraal. Dit doen we bij RB-Media door elke klant de juiste marketinggerichte online ondersteuning te bieden. Als full-service internetbureau spelen we graag een rol bij het online succes van onze klanten. Dit doen wij door vanaf het begin met u mee te denken en u te adviseren. Vanaf het concept en de strategie tot de realisatie en het beheer van al uw online projecten.

RB-Media streeft naar het behalen van online succes voor haar klanten binnen een langdurige relatie. Op die manier bereiken we een nauwe samenwerking waarbij we uw organisatie steeds beter leren kennen en er als internetbureau alles aan kunnen doen om uw online doelstellingen te behalen.

De geschiedenis van RB-Media

RB-Media is opgericht door Rudy Beers en Teun van Eil. Nadat zij tijdens hun studie al jaren alle online ontwikkelingen op de voet volgden en werkten aan eigen internetprojecten, werd RB-Media op 7 juni 2005 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Breda.

Het bedrijf is sinds die periode uitgegroeid tot een full-service internetbureau met een enthousiast en groeiend team medewerkers, die dagelijks al hun kennis en energie inzetten voor een zeer gevarieerd klantenbestand.
Lees meer over de geschiedenis van ons internetbureau..

Van inspiratie naar sponsoring of participatie

RB-Media ondersteunt elk jaar een aantal maatschappelijke initiatieven en projecten uit de regio Breda. Wij staan altijd open voor mooie nieuwe ideeën en initiatieven. Sponsoring komt bij RB-Media vaak voort uit de betrokkenheid van de oprichters en/of medewerkers bij een initiatief dat lokaal een breed draagvlak heeft.
Meer over sponsoring door RB-Media..

Naast sponsoring bestaan er bij RB-Media ook mogelijkheden om te participeren in uw project. Heeft u een mooi projectidee of concept en wilt u dit samen met een enthousiast internetbureau uitwerken en lanceren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Ook op dit gebied staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions