Carerix website

Carerix websites op maat!

Carerix website ontwikkeling voor personeelsintermediairs. Profiteer van onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van websites met een Carerix koppeling!

Neem contact op!

Carerix websites door RB-Media!

Bij RB-Media ontwikkelen we al jaren succesvolle Carerix websites voor personeelsintermediairs! Zo hebben we al Carerix websites mogen ontwikkelen voor partijen uit Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Nijmegen en Breda. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwikkelen we ook voor jouw organisatie uit de recruitmentbranche een succesvolle Carerix website!

Samen met jou zorgen we ervoor dat je alle online mogelijkheden die Carerix te bieden heeft optimaal benut. Of het nu gaat om het uitlezen van vacatures op je website, het ontwikkelen van slimme filters om deze vacatures voor bezoekers goed vindbaar te maken of het ondersteunen van alle mogelijkheden rondom het direct solliciteren op een vacature. De Carerix specialisten van RB-Media denken met je mee en staan graag voor je klaar!

Carerix website| Succesvolle Carerix website laten ontwikkelen? Neem contact op met RB-Media voor de mogelijkheden!

Wat levert Carerix?

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 60 medewerkers. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers. Deze gebruikers zijn verspreidt over 17 landen.

Wanneer je op zoek bent naar een flexibele cloud based software oplossing voor CRM, recruitment en detachering dan is Carerix de perfecte oplossing voor jouw organisatie.

Carerix website | Carerix website ontwikkeling door RB-Media

Carerix website klanten

Bij RB-Media hebben we al jarenlange ervaring met de ontwikkeling van websites met een Carerix koppeling. We hebben de afgelopen jaren onder andere voor de volgende organisaties een Carerix website mogen ontwikkelen:

  • Peoples Republic
  • Bluefin
  • Trinamics

Daarnaast worden er op dit moment door ons team nog enkele Carerix websites ontwikkelt.

Carerix website | Carerix website; klanten van RB-Media

Vragen over een Carerix website?

Heb je nog vragen over de ontwikkeling van een Carerix website? Vragen over de werking van Carerix of over wat RB-Media voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Breda, maar we komen ook graag bij jou langs om je meer te vertellen over het ontwikkelen van een succesvolle Carerix website voor jouw bedrijf!

Klanten over hun Carerix website ervaringen

Onze klanten aan het woord!

Een aantal van onze Carerix website klanten vertellen je graag hoe de samenwerking met RB-Media is bevallen. Op onze referentie pagina zijn alle klantverhalen terug te vinden.

Jules van der Werf
Jules van der Werf

Directeur,
Bluefin BV

De lijntjes met RB-Media zijn kort en persoonlijk, de adviezen concreet en toepasbaar.

Sander Gerritsen
Sander Gerritsen

Directeur/Eigenaar,
Peoples Republic

In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!

Bekijk ons werk

Enkel van onze projecten

Een greep uit de door ons ontwikkelde Carerix websites. Op onze portfolio pagina zijn meer Carerix websites terug te vinden die door ons in ontwikkeling zijn genomen.

Carerix recruitment website ontwikkeling voor Bluefin uit Breda en Rotterdam
Bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland. Bluefin Financials uit Breda
Carerix website ontwikkeling voor Peoples Republic uit Breda
Connecting IT Peoples Republic uit Breda
RB-Media ontwikkelde de nieuwe maatwerk website voor Boston Bay Bulls!
Boston Bay Bulls community Money. Mindset. Matters.
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling voor RE.SOLVE
RE.SOLVE
Skincare & Cosmetics
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling

Carerix website ontwikkeling vragen?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!