Google Ads uitbesteden

Wij halen het maximale uit jouw Google Ads campagnes

Wil jij snel jouw potentiële klanten bereiken en op topposities in Google komen te staan? Dan is het uitbesteden van je Google Ads campagnes de juiste manier om dit te bereiken. De gecertificeerde Google Ads specialisten van RB-Media gaan graag voor jou aan de slag om je hierbij te ondersteunen.

Vul het formulier op deze pagina in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Google Ads uitbesteden?

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Nog geen Google Ads account? Mooi! Doordat wij officieel Google Ads partner zijn, ontvang je bij het aanmaken van een account gelijk €400 bonus tegoed. Dat is nog eens een vliegende start!

De voordelen van Google Ads uitbesteden

Een goede SEO-strategie is waardevol en duurzaam op de lange termijn, maar ieder bedrijf of organisatie weet: resultaten op de korte termijn zijn essentieel. Een goede Google Ads strategie kan direct bijdragen in de vorm van conversies. Of het nu gaat om de verkoop van producten, het initiëren van offerte aanvragen of het binnenhalen van nieuwe leads: adverteren op Google zorgt voor snel resultaat.

Snel resultaat en een juiste balans in kosten en baten behaal je alleen met de hulp van een ervaren specialist. Daarom is SEA uitbesteden ook de juiste keuze. Je hebt de hulp nodig van iemand die de ins en outs van Google Ads kent, die weet aan welke knoppen gedraaid moet worden en hoe de beschikbare data kan worden toegepast voor de juiste optimalisaties.

De voordelen van het uitbesteden van je Google Ads aan RB-Media:

  • Specialisten die de ins en outs van Google Ads kennen;
  • Sturen op KPI's die passen bij de strategie;
  • Elke euro goed besteed voor de hoogste ROI
  • Data-analyse en optimalisatie;
  • Periodieke rapportages zodat je altijd weet wat er gebeurt.
Google Ads uitbesteden

Wat is Google Ads (SEA)?

Google Ads, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is het adverteren binnen zoekmachines. Verreweg de meeste klantreizen starten met een zoekopdracht in de populairste zoekmachine ter wereld: Google. Een zoekopdracht in Google levert veel organische, onbetaalde zoekresultaten op, resultaten waar Search Engine Optimization (SEO) invloed op heeft. Voordat die resultaten in beeld komen, laat Google echter de betaalde zoekresultaten (advertenties) zien.

Deze advertenties krijgen van Google een primaire plaats. Resultaten uit het verleden laten zien dat het loont om een goede Google Ads strategie neer te zetten. Omdat je de potentiële klant bereikt in de fase waarin hij/zij onderzoek doet naar een product of dienst (Think-fase) of al oriënteert op waar hij dit product of deze dienst gaat afnemen (Do-fase) is dat het ideale moment om zichtbaar te zijn.

De verschillende extra mogelijkheden binnen SEA:

Méér dan alleen traditionele zoekadvertenties

  • Slimme retargeting banners door middel van Google Display;
  • Jouw producten direct weergegeven via Google Shopping;
  • Zichtbaar zijn via YouTube-advertenties.

Google Ads uitbesteden bij RB-Media

Specialisten met 10+ jaar ervaring

De wereld van online adverteren kan als een doolhof worden ervaren. Daarom is het goed om samen met een ervaren en professionele partner dit traject aan te pakken. Bij RB-Media ben je daarvoor aan het juiste adres. Onze Google Ads specialisten gaan samen met jou aan de slag om het maixmale uit jouw campagnes te halen. Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken of een keer kennismaken met onze experts? Neem dan snel contact met ons op en we plannen een vrijblijvende afspraak in!

Ja, ik wil een adviesgesprek

Google Ads uitbesteden?

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Maak kennis met onze Google Ads specialist.

Ik sta voor je klaar! Saber

Marketing strateeg

076 78 51 526 Neem contact met ons op!