Nieuws

Vergroot uw online succes en scoor in de zoekmachines!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 20 augustus 2014

Trek kwalitatief hoogwaardige bezoekers naar uw website en behaal meetbare resultaten via het succesvol toepassen van zoekmachine marketing in samenwerking met RB-Media uit Breda!
Zoekmachine marketing, SEA & SEO

Zoekmachine marketing is de overkoepelende term voor zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). SEA staat voor Search Engine Advertising, waarbij Google AdWords het meest gebruikte online advertentieprogramma is. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimilisation. Zoekmachine marketing is een essentieel onderdeel binnen de online strategie van elke organisatie die online succes wil behalen.

Behaal online succes met zoekmachine marketing door RB-Media uit Breda!

De meeste internetgebruikers bezoeken een website na het intypen van een zoekterm in een zoekmachine. In Nederland is Google met een marktaandeel van 97% (onder de 12 miljoen internetters in ons land) uitermate populair. Een groot deel daarvan bezoekt alleen de websites die in de top drie van de zoekresultaten verschijnen, waardoor het belangrijk is dat uw website hoog bovenaan komt te staan in deze zoekmachine. Goede posities binnen de zoekmachines zorgen er dus voor dat er veel bezoekers op uw website afkomen, die zeer waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw website hoog in Google komt te staan? RB-Media uit Breda beschikt over specialistische kennis en jarenlange ervaring als het om zoekmachine marketing gaat. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we kijken naar de mogelijkheden van zoekmachine marketing binnen de online strategie van uw organisatie.

Meer informatie over zoekmachine marketing door RB-Media uit Breda?

Wilt u meer informatie over zoekmachine marketing en bent u benieuwd wat RB-Media uit Breda voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine marketing voor uw organisatie kunnen bekijken.

Vragen over online marketing?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie