Nieuws

RB-Media goes Goes: samenwerking met Zeeuwse AddMark

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 29 maart 2021

RB-Media uit Breda heeft overeenstemming bereikt over een samenwerking met AddMark, een Full Service Marketingbureau uit het Zeeuwse Goes. Dankzij deze samenwerking heeft RB-Media een partner op de Zeeuwse markt om deze te bedienen op het gebied van zowel maatwerk websites als RBorne-websites. Daarnaast zal RB-Media in deze samenwerking gebruik gaan maken van de jarenlange HubSpot-expertise van AddMark, aangezien zij een uniek Gold partner zijn van het marketingplatform.

Al ruim 15 jaar is RB-Media in en rond Breda actief op het gebied van de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige maatwerk websites. Onlangs voegden wij daar het nieuwe RBorne-label toe aan de dienstverlening, waarmee maatwerk websites nu beschikbaar zijn voor een nog bredere doelgroep.

Nu we hebben gemerkt dat RBorne websites in de regio Breda een uitkomst zijn voor veel bedrijven, is het tijd om de horizon te verbreden. Daarom gaat RB-Media de Zeeuwse markt op. We zijn blij dat we een partner hebben gevonden die ons daarbij gaat helpen: AddMark. Dit enthousiaste marketingbureau uit Goes is met name een expert op het gebied van HubSpot en is dankzij haar Gold partnership met dat bedrijf uniek in Zuid-West Nederland. De diensten en kernwaarden van AddMark sluiten uitstekend aan bij die van RB-Media, waardoor een samenwerking al snel is beklonken.

Rudy Beers van RB-Media: “We zijn blij dat we met behulp van deze samenwerking maatwerk websites beschikbaar kunnen maken voor zakelijk Zeeland en daarnaast dankzij onze unieke Google PageSpeed garantie het online marketingteam van AddMark extra scoringskansen in Google kunnen bieden voor hun klanten.

In AddMark hebben we nu een partner gevonden met een groot netwerk in deze mooie provincie. Bovendien kunnen wij veel van hen leren over HubSpot, een marketing automation platform waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. Al met al is dit een absolute win-winsituatie voor beide bedrijven.”

HubSpot

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van AddMark is het gebruik van de tool HubSpot, een belangrijk onderdeel van een succesvolle Inbound Marketing strategie. Dankzij hun jarenlange ervaring met HubSpot kunnen zij hun klanten helpen om het meeste te halen uit dit CRM-platform. De combinatie tussen sales, marketing en software maakt het voor bedrijven de ideale tool op de weg naar bedrijfsgroei en tevreden klanten.

Meer weten over HubSpot? Neem dan snel contact met ons op en wij plannen voor u een afspraak in met de experts van AddMark! Of neem alvast een kijkje op de website van AddMark.

Benieuwd naar de voordelen van HubSpot?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie