Nieuws

Behaal met zoekmachine optimalisatie top posities binnen Google!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 11 november 2014

Zet samen met RB-Media een goede zoekmachine optimalisatie strategie op en behaal topposities binnen de zoekmachines!
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, kan worden gezien als alle activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere (organische) zoekresultaten van een zoekmachine voor een bepaalde ingevoerde zoekterm of trefwoord. In Nederland heeft de zoekmachine Google een marktaandeel van ongeveer 97% en domineert daarmee dus de zoekmachine markt. Het is daarom steeds belangrijker dat uw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie goed scoort in Google, omdat u daarmee uw online vindbaarheid verbetert en de kans vergroot dat mensen uw website bezoeken.

RB-Media houdt tijdens het bouwen van uw website rekening met zoekmachine optimalisatie. Zo bepalen we samen met u vooraf wat de belangrijkste trefwoorden van uw website gaan worden. Deze trefwoorden worden onder andere gebruikt in domeinnamen subdomeinnamen, website teksten en paginatitels. Tevens zetten we alle bij ons bekende technische mogelijkheden in ten gunste van zoekmachine optimalisatie.

Wat doet RB-Media op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)?

RB-Media kan uw website op verschillende manieren van dienst zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie:
 

  • Het adviseren in het kiezen van de juiste zoektermen door middel van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek.
  • Het technisch zo zoekmachine vriendelijk mogelijk maken van de broncode.
  • SEO vriendelijke teksten schrijven voor uw website waardoor de juiste trefwoorden hoger scoren.
  • Zorgen dat zoekmachines uw website regelmatig bezoeken en hoger waarderen.
  • Het uitbreiden en verbeteren van het link netwerk van uw website.


Door de complexe werkzaamheden rondom zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden, kunnen wij ervoor zorgen dat uw website (blijvend) hoog scoort. Wij kunnen er tevens ook voor zorgen dat uw website hoog scoort in Google door gebruik te maken van het online advertentieprogramma Google AdWords.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie (SEO) door RB-Media?

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen met onze partners de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor uw organisatie kunnen bekijken.

Vragen over online marketing?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag