Nieuws

RB-Media verwelkomt Eric Matijsen als nieuwe commercieel directeur!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 2 september 2019

Vanaf 1 november 2019 zal Eric Matijsen het team van RB-Media komen versterken vanuit de functie van commercieel directeur.

Velen zullen Eric Matijsen reeds kennen vanuit zijn werkzaamheden voor NAC Breda. Eric begon daar in 2013 als accountmanager commerciele zaken en gaf vanaf april 2014 invulling aan de functie van Commercieel Manager. Eric stopt eind september met deze functie en zal vanaf 1 november ons team komen versterken.

Met behulp van onderstaande video maken we deze "transfer" vandaag bekend aan al onze klanten en relaties.

Ambities

Bij RB-Media werken we hard aan het bewerkstellingen van onze ambities. De belangrijkste ambitie is het ontwikkelen van optimale maatwerk websites in combinatie met future-proof online marketing oplossingen. Hierin zijn we onszelf continue aan het doorontwikkelen om de allerbeste resultaten te kunnen behalen voor onze klanten.

De wens om dit ook bij iedereen optimaal onder de aandacht te brengen hadden we nog niet gerealiseerd. We zijn dan ook erg blij dat Eric Matijsen vanuit zijn rol als Commercieel Directeur hier een belangrijke rol in kan gaan spelen. Samen met Eric zullen we nog beter in staat zijn om op de behoeftes van onze klanten in te spelen en om zichtbaarder te worden in ons eigen achterland. Een belangrijke stap waar Eric ook al zijn eigen ambities in kwijt kan.

Eric: “De ambities van RB-Media en de fijne werkomgeving zijn voor mij doorslaggevend geweest. Mijn bijdrage kunnen leveren aan de volgende stappen van RB-Media is iets waar ik erg naar uitijk.

RB-Media en NAC Breda

RB-Media en NAC Breda hebben reeds een lange gezamenlijke geschiedenis. Recent verschenen daar al de volgende 2 artikelen over op onze website:

Al vele jaren ontwikkelt Internetbureau RB-Media voor NAC Breda haar online platformen. Denk hierbij onder andere aan de website, de fanshop en vele campagnewebsites. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan waar Eric vanuit zijn functie bij NAC een belangrijke rol in heeft gespeeld. Vanuit dit goede contact en vanuit de behoefte van RB-Media om meer commerciële slagkracht aan het bedrijf toe te voegen zijn uiteindelijk de gesprekken gaan lopen en hebben beiden partijen zich gevonden in deze nieuwe samenwerking.

Eric, welkom bij RB-Media. We kijken erg uit naar de samenwerking!

Meer weten over internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie