Nieuws

RB-Media entreesponsor bij NAC Breda!

Inge - Planning Coördinator

Geschreven op 28 januari 2019

(Artikel update 28-01-2019) RB-Media heeft zich al vanaf 2012 aan NAC Breda verbonden als dé online partner van deze mooie club. Nadat we de afgelopen seizoenen als sponsor al op diverse manieren zichtbaar waren in en rondom het stadion vonden we het dit seizoen tijd voor iets nieuws.

In overleg met de commerciële afdeling van NAC Breda bedachten we een nieuw sponsorconcept, het entreesponsorschap. RB-Media mag zich vanaf het seizoen 2018-2019 dan ook entreesponsor noemen van NAC Breda.

Entreesponsor, wat betekent dat nou precies?

Een terechte vraag! Wanneer je als bezoeker het hoofdgebouw betreedt word je in de hal voorafgaand aan elke wedstrijd ontvangen door de gastvrouwen van de club. We hebben deze route aangekleed door de drie in de hal geplaatste frames met textieldoeken een echte NAC Breda en RB-Media uitstraling te geven.

Wanneer je het stadion bezoekt worden aan de voorkant van deze doeken in de geel/zwarte clubkleuren subtiel onze drie belangrijkste diensten vermeld: website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en online marketing. De achterkant van deze doeken is vormgegeven in de herkenbare huisstijlkleuren van ons bedrijf.

De route naar de tribune hebben we als entreesponsor ook wat aangekleed. Een subtiele vermelding op de centrale trappen richting de eerste verdieping en twee vloerstickers maken deze route compleet. Later dit seizoen zullen we de twee wanden aan de zijkant van de grote trap in het hoofdgebouw ook nog voorzien van een passende en sfeer verhogende aankleding.

Tot slot zie je ons dit seizoen terug op het interne TV-circuit, op de LED-boarding en aan de buitenkant van het stadion met enkele borden aan de trap richting de perstribune.

Rudy over het partnership bij NAC Breda

Mede eigenaar Rudy Beers over het partnership bij NAC: "Afgelopen weekend ging de nieuwe LED-boarding van RB-Media bij NAC – AJAX in première. Ook bij FOX Sports zoals hieronder is te zien. Als 12-jarig mannetje zat ik met mijn klasgenoot Dennis in de brugklas al NAC websites te “knutselen” en hoopte ik om ooooit een bord in het NAC stadion te mogen hangen. We draaien ondertussen al een aantal jaartjes mee op de boarding en zijn al vanaf 2012 als online-partner aan de club verbonden, maar ik blijf het nog steeds heel bijzonder vinden!"

-- Artikel gaat verder onder de video --

NAC Breda en RB-Media

Zoals eerder vermeld is RB-Media sinds 2012 officieel aan NAC verbonden. De jaren daarvoor ontwikkelden we echter al websites voor het NAC Museum en de NAC Supportersvereniging dus de geel/zwarte samenwerking van ons bedrijf gaat nog vele jaren verder terug.

Aan het begin van dit seizoen hebben we in samenwerking met NAC Breda de nieuwe online fanshop gelanceerd. Ook de campagnewebsite “Altijd NAC” werd door ons ondersteund met een zogeheten Seizoenkaart verleng website. Later dit seizoen zal ook NAC.nl volledig vernieuwd online te bewonderen zijn.

Meer geel/zwarte samenwerkingen!

Naast de officiële kanalen van de club zijn we als sponsor en/of online partner ook met de volgende aan NAC Breda gelieerde initiatieven verbonden:

 • De NAC Supportersvereniging
 • NAC fansite Bsiderats.nl
 • Het NAC Museum
 • De Stichting Samen voor NAC
 • De NAC Streetleague
 • Teamplay@NAC
Interne TV-circuit bij NAC

RB-Media draait al jaren mee op het interne TV-circuit bij NAC Breda. Deze videoclip hebben we dit jaar vernieuwd zodat hij beter aansluit bij de LED-boarding. De video is hieronder te bekijken. Hij valt nu in ieder geval lekker op :).

Persoonlijke betrokkenheid van Rudy en Jean-Paul

Twee van de drie directieleden van RB-Media zijn niet alleen vanuit hun functie binnen RB-Media aan de club verbonden. Vanuit hun supportershart zetten zij zich via de Stichting Samen voor NAC ook in voor de club. Sterker nog, beide heren hebben elkaar leren kennen via hun werk voor deze stichting. De samenwerking beviel daar zo goed dat het er uiteindelijk in resulteerde dat Jean-Paul op 1 januari 2018 als derde directielid onderdeel werd van RB-Media.

Het doel van de stichting Samen voor NAC is om een flinke steen bij te dragen aan een structureel sterker NAC. Alle projecten moeten dus draagkracht hebben bij de supporters en natuurlijk moeten de projecten voor de Parel van het Zuiden ook van meerwaarde zijn.

Samen voor NAC werkt aan de hand van de onderstaande, in willekeurige volgorde genoemde, drie pijlers:

 • Maatschappelijk
 • Jeugd
 • Sfeer

Op de door RB-Media ontwikkelde Samen voor NAC website kun je alle informatie rondom de reeds gerealiseerde en nog te realiseren projecten lezen. Enkele reeds gerealiseerde projecten:

 • Verbouwing van de complete NAC Breda fanshop in de zomer van 2018.
 • Verbouwing kantoren NAC-personeel na de degradatie in 2015.
 • Een nieuwe spelersbus voor de jeugdopleiding.
 • Jelle’s army waarmee 45.000 euro werd opgehaald voor het Jeugdsportfonds in Breda.
 • Graffitis voor Vak G, de B-Side en de spelerstunnel.
Tot slot

NAC Breda is voor ons heel wat meer dan alleen een zakelijke partner. We zijn er als Bredaas bedrijf bijzonder trots op dat we ook op zoveel andere vlakken met deze club en onze stad verbonden zijn!

Bron Video: FOX Sports

Meer weten over onze samenwerking met NAC Breda?

Ik sta voor je klaar! Inge

Planning Coördinator

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie