Nieuws

Avondje NAC vanaf de fieldseats!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 28 augustus 2019

Vrijdag 23 augustus bezochten we vanuit RB-Media met twee relaties de wedstrijd NAC - Cambuur. We bekeken de wedstrijd vanaf de fieldseats vlak langs het veld.
NAC Breda en RB-Media

RB-Media is sinds 2012 officieel aan NAC verbonden. De jaren daarvoor ontwikkelden we al websites voor het NAC Museum en de NAC Supportersvereniging dus de geel/zwarte samenwerking van ons bedrijf gaat nog vele jaren verder terug.

Vorig seizoen hebben we in samenwerking met NAC Breda de nieuwe online fanshop gelanceerd. Ook de campagnewebsite “Altijd NAC” in 2018 en de campagnewebsite "De wereld zal nog niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan." in 2019 werden door ons ondersteund met een zogeheten seizoenkaart verleng website. Later dit seizoen zal ook NAC.nl volledig vernieuwd online te bewonderen zijn.

NAC - Cambuur (1-0)

Net als afgelopen seizoen mogen we ook dit seizoen enkele avondjes NAC beleven vanuit de fieldseats aan de rand van het veld. Een unieke wedstrijdbeleving die we graag met klanten en relaties delen. Tijdens deze wedstrijd werden we vergezeld door onze klanten Trinamics en Starvalley. Namens Trinamics waren Rolf Demoet en Christophe Desort aanwezig. Vanuit Starvalley waren Maarten Verbunt en zijn zoontje Max onze enthousiaste gasten.

We danken NAC Breda voor de goede ontvangst en in het bijzonder Claudia en Matthias voor hun begeleiding tijdens deze avond. Daarnaast bedanken we Margret Tielemans voor de leuke foto's van deze avond!

Trinamics

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Daar draait het om bij Trinamics. Ze verbinden techniek met mensen. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Bij Trinamics vinden ze dat een verbinding pas sterk is als de lijnen kort zijn. Persoonlijk, open en eerlijk. Dat geldt voor kandidaten, maar ook voor opdrachtgevers.

Starvalley

Bij Starvalley zijn ze gek op communicatie, aandacht en verandering. Met deze innerlijke drive laten ze mensen en bedrijven excelleren naar een topprestatie. Ze leren hun klanten binnen een korte tijd drempelloos en zonder angst presenteren.

Star Valley heeft jarenlange ervaring in het geven van presentatietrainingen. Sinds 2007 laten ze mensen en bedrijven groeien dankzij de persoonlijke aanpak en unieke trainingsmethodes. Ze geloven dat iedereen op een rustige manier en zonder angst zijn verhaal kan vertellen, op een podium of niet. Hierdoor verkoop je je verhaal of product beter!

Ook een keer met RB-Media naar NAC?

Lijkt het je leuk om ook een keer met ons een avondje NAC te beleven? Laat het ons weten en wie weet ben jij volgende keer onze gast!

Meer weten over internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie