Nieuws

Weer eropuit met Breda Buiten

Geschreven op 21 juni 2021

Met trots mag RB-Media een succesvol project delen: Breda Buiten. De hele zomer lang onvergetelijke Bredase activiteiten en initiatieven, nu we weer eropuit mogen.
Snel geschakeld

Doordat RB-Media snel kon schakelen met Kaat&Co, wisten we binnen afzienbare tijd het project Breda Buiten te realiseren. Eentje waar we wederom trots op zijn. Breda Buiten brengt initiatieven en activiteiten met zich mee, georganiseerd voor én door Bredanaars. Op de website van Breda Buiten staan alle activiteiten verzameld en is er bovendien ruimte voor eigen initiatief. Door de inwoners van de stad actief mee te laten denken, wil Breda van deze zomer een absoluut succes maken.

Matijsen: 'Verbindende factor'

Commercieel directeur Eric Matijsen is verheugd over het project, waar de stad de verbinding zoekt met haar inwoners. "Breda Buiten is meer dan alleen initiatieven en activiteiten. Het is een verbindende factor waar ruimte is voor inbreng, waardoor er door samen te werken mooie dingen kunnen ontstaan. Na anderhalf jaar waar nauwelijks ruimte was voor evenementen, lijkt het einde nu echt in zicht. Breda Buiten neemt daar op unieke wijze het voortouw in."

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag