Nieuws

RB-Media neemt scorebord NAC over

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 7 februari 2020

Een van de voormalige scoreborden van NAC hangt binnenkort aan de gevel bij RB-Media. Het Bredase bedrijf heeft het overbodige scorebord een nieuw thuis gegeven en overgenomen van de voetbalclub. Vrijdagochtend werd het scorebord door Nouwens Transport opgehaald bij het Rat Verlegh Stadion en naar zijn nieuwe thuisbasis gebracht: de Overemer in Breda.

Na ruim vijftien jaar trouwe dienst wordt deze week door NAC officieel afscheid genomen van de oude en kenmerkende scoreborden. De borden maken plaats voor twee moderne LED-schermen aan de rand van het dak. Sentimentele supporters die de scoreborden missen hoeven echter niet ver te rijden om een van de exemplaren alsnog te bewonderen. RB-Media heeft een van de scoreborden namelijk geadopteerd en deze hangt binnenkort aan de gevel van het pand van het internetbureau in Breda.

Mooie herinneringen

De scoreborden hangen sinds augustus van 2004 aan de dakrand van het Rat Verlegh Stadion. De afgelopen tijd begonnen ze echter mankementen te vertonen en waren ze toe aan vervanging. RB-Media vond dat deze parels niet zomaar verloren mochten gaan. Zo komt het dat vrijdag een van de borden werd afgeleverd bij de online partner van de Bredase voetbalclub.

Toen bekend werd dat de scoreborden zouden worden vervangen, twijfelde Rudy Beers, eigenaar van RB-Media, geen moment. “De scoreborden zijn voor veel supporters, waaronder ik, een onderdeel van het Avondje NAC geworden de afgelopen decennia. Ze zijn stille getuigen van veel hoogte- en dieptepunten, maar vooral veel mooie Avondjes NAC. Door technische problemen mogen ze nu met pensioen, maar we wilden een van de borden graag een mooie plaats bieden.”

Online partner van NAC Breda

RB-Media is al vanaf 2012 dé online partner van NAC en sinds die tijd ook als actieve sponsor aan de club verbonden. We ondersteunen de club vanuit onze drie diensten: website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en online marketing. Zo ontwikkelde RB-Media in 2012 voor de eerste keer de website van NAC en werd onlangs het nieuwe digitale thuis van de club gelanceerd. Daarnaast creëerden we in samenwerking met de club enkele campagnewebsites ter ondersteuning van de seizoenkaartverkoop.

Daarnaast is RB-Media ook verbonden aan verschillende (supporters)initiatieven en verenigingen rond de club. Het begon in 2010 met de ontwikkeling van een site voor het NAC Museum, waar onlangs een nieuwe site voor werd gelanceerd. In de jaren daarna ontwikkelde RB-Media echter ook websites voor de NAC Supportersvereniging, B-SideRats en Samen voor NAC.

Kom een keer kijken naar het scorebord!

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag