Nieuws

RB-Media lanceert RBorne!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 20 november 2020

Sinds dit jaar ontwikkelt ons team niet alleen volledige maatwerk websites uit naam van RB-Media, maar ook slimme websites via ons nieuwe label RBorne! In het afgelopen jaar heeft dit nieuwe initiatief vorm gekregen en is het succesvol gebleken bij meerdere klanten. RBorne websites zijn van dezelfde maatwerk kwaliteit als de websites van RB-Media, maar worden nét iets anders door ons team ontwikkeld. Met veel trots vertellen we jullie in dit artikel graag wat meer over ons nieuwe RBorne concept.
Wat is RBorne?

Met RBorne is jouw nieuwe website zo in de lucht en ben je klaar om te vliegen. Stel je website samen, gebouwd op onze krachtige motor: supersnel, veilig en met een Google Pagespeed garantie van 90 uit 100 bij oplevering van jouw website. RBorne websites worden door het RB-Media team ontwikkeld op dezelfde techniek als de volledige maatwerk websites van RB-Media. Naast het ontwikkelen van websites bieden we via RBorne ook diverse online marketing diensten aan.

RBorne is in het leven geroepen voor bedrijven die WEL de kwaliteit willen van een maatwerk website met alle voordelen van dien maar die geen behoefte hebben aan een compleet maatwerk vormgegeven website met alle processen daar omheen. Voor deze groep bedrijven heeft RB-Media een nieuw concept ontwikkeld waarbinnen we voor scherpe tarieven toch een maatwerk website aan kunnen bieden.

De werkwijze van RBorne

Bij RB-Media worden enkel volledige maatwerk websites geproduceerd. Binnen ons RBorne concept wordt er slim gebruik gemaakt van een aantal vaste componenten die we helemaal naar jouw wens kunnen inrichten en vormgeven. Deze elementen hebben wij op basis van onze kennis en jarenlange ervaring geselecteerd uit eerdere succesvolle websites en vormen nu de stabiele basis van al onze RBorne websites.

Samen met de klant nemen we vooraf alle website mogelijkheden door en kiezen we samen de juiste functionaliteiten en componenten waarmee we de nieuwe RBorne website gaan ontwikkelen. Deze componenten zijn technisch gezien al grotendeels door ons ontwikkeld maar worden vervolgens volledig aangepast naar aanleiding van de huisstijl, indentiteit en online doelstellingen van onze klant.

Het ontwerp van elke nieuwe RBorne website wordt door ons team persoonlijk aan de klant gepresenteerd en toegelicht. Na deze meeting is er alle ruimte voor feedback en pas als de klant helemaal tevreden is start de technische ontwikkeling. De website wordt vervolgens ook persoonlijk aan de klant opgeleverd inclusief een uitgebreide CMS training verzorgd door ons service team. Op het vlak van persoonlijk contact, service en begeleiding doen we dus geen enkele consessie.

Maatwerk kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!

Een website uit ons RBorne concept biedt klanten dus alle technische voordelen van maatwerk websites en dat voor een zeer scherpe prijs!

Eric Matijsen: “Met het lanceren van ons nieuwe label RBorne zijn er voor RB-Media een aantal nieuwe deuren geopend. Met dit nieuwe concept zijn we in staat een veel bredere doelgroep aan te spreken en te helpen met het behalen van online succes. Met RBorne zorgen wij ervoor dat een unieke, kwalitatieve website met goede scoringskansen in Google voor elk bedrijf betaalbaar is! Nu kunnen wij nog meer ondernemers helpen in hun route naar online succes!

Hoge kwaliteit en unieke garanties

Rudy Beers: “Bij RB-Media gebruiken we doelbewust zelfontwikkelde software. Dat maakt ons en onze klanten onafhankelijk van de grillen van derde partijen zoals bijvoorbeeld Wordpress. Bovendien kunnen we zo veel specifieker maatwerk leveren, goede vrienden blijven met Google en klanten altijd de beste oplossing voor een specifieke vraag bieden.

"RBorne websites worden ontwikkeld op basis van dezelfde techniek als de maatwerk websites van RB-Media. Hierdoor kunnen we ook onze RBorne klanten meerdere garanties geven. Zo garanderen we onze RBorne klanten een Google PageSpeed score van minimaal 90 uit 100 bij oplevering van hun website. Meer weten over deze unieke garantie? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek."

Meer weten over RBorne?

Je verwacht het vast niet van ons, maar we hebben ook voor RBorne een eigen website ontwikkelt. Volledig volgens de RBorne werkwijze! Op rborne.nl kun je alles lezen over de diensten, de vlieggaranties en de succesvolle projecten die we al gelanceerd hebben. Heb je nog vragen over ons nieuwe concept? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vragen over RBorne?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie