Nieuws

Kuijpers: "Bouwen verder aan ondernemend Breda"

Geschreven op 6 oktober 2021

In de septembereditie van het blad BredaBusiness uitgebreid aandacht voor het onlangs gelanceerde platform: BredaBusiness.com! Interviews met onder andere accountmanager Monique Bax, Wethouder Boaz Adank én RB-Media directeur Jean-Paul Kuijpers.

"Wat we nu ontwikkeld hebben sluit aan bij de behoefte, inspireert en nodigt bedrijven uit elkaar te vinden en van elkaar te leren", vertelt Jean-Paul Kuijpers in een interview met het Breda Business & Lifestyle magazine. "Zo bouwen we verder aan een vitaal en ondernemend Breda."

'Belangrijk om in verbinding te staan'

Wethouder Boaz Adank, die ook aanwezig was in het kantoorpand van RB-Media, onderstreept de belangen van het platform: "We vinden het belangrijk om in verbinding te staan met ondernemers en goed bereikbaar te zijn. Zowel online als offline. Hierbij maken we nog meer zichtbaar wat er speelt in de stad en spelen we nog beter in op de informatiebehoefte van de doelgroep."
 
Accountmanager Monique Bax juicht de nieuwe energie die in BredaBusiness wordt gestoken toe. "Het was nodig om door te gaan ontwikkelen. Voorheen was het een redelijk platte website. Dit is echt een platform voor én door ondernemers."
 
"Het platform BredaBusiness.com is onderdeel van de brede strategie, ontwikkelt zich mee en betekent zo een volgende stap", besluit Boaz Adank.

Meer weten? Bekijk dan het platform BredaBusiness.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag