Nieuws

Nieuw in Nederland: Google for Jobs

Saber - Marketing strateeg

Geschreven op 27 augustus 2020

Deze week introduceert Google een nieuwe functie op de Nederlandse markt: Google for Jobs. De zoekfunctie voor vacatures wordt deze week over ons land uitgerold. Google for Jobs laat gebruikers, die naar vacatures zoeken, de top resultaten direct zien in de zoekopdracht, nog boven de organische zoekresultaten. Een interessante ontwikkeling dus voor bedrijven die regelmatig vacatures open hebben staan.
Gratis functie

Het beste nieuws: Google for Jobs is een gratis functie voor bedrijven die online vacatures aanbieden. Dat betekent dat alle bedrijven die online vacatures aanbieden, deze in principe kunnen laten opnemen in Google for Jobs. Hiervoor dient de vacaturepagina echter wel te voldoen aan de opmaakeisen die Google stelt. Zodra dit het geval is, wordt de vacature opgenomen in de 'jobs-sectie' die wordt weergegeven boven de organische zoekresultaten. Uitstekende positionering dus en een ontwikkeling die ongetwijfeld leidt tot meer en betere sollicitaties. Zeker omdat het aantal mensen dat via Google een baan zoekt alleen maar zal toenemen.

RB-Media is voorbereid

Toen de komst van Google for Jobs enkele maanden geleden werd aangekondigd, heeft Internetbureau RB-Media de benodigde voorbereidingen getroffen. Dat betekent dat onze klanten hier nu dus direct de vruchten van kunnen plukken. De vacaturewebsites van REASeuro en FarmTrans die RB-Media onlangs ontwikkelde, hebben een ingebouwde functie voor het doorplaatsen van de vacatures in Google for Jobs. Dat betekent dat vacatures van beide websites ook direct te zien waren in de eerste resultaten! Future proof online solutions zoals we het bij RB-Media graag ontwikkelen voor onze klanten.

Ook op zoek naar personeel?

Is jouw bedrijf ook op zoek naar personeel? Met een vacaturewebsites van RB-Media ben je er direct van verzekerd dat jouw vacatures worden opgenomen in Google for Jobs en daarmee de optimale vindbaarheid hebben binnen Google. Bovendien zijn onze websites erop gericht om zoveel mogelijk kwalitatieve sollicitaties op te leveren. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Jouw vacatures direct in Google for Jobs!

Ik sta voor je klaar! Saber

Marketing strateeg

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie