Ontdek onze slimme cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring!

Nieuws
Rudy

Geschreven op 7 mei 2019

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing op alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens van Europese burgers verwerken. Een van de verplichtingen van de AVG is om alle verwerkingen van persoonsgegevens in kaart te brengen. Jouw website is daar een zeer belangrijk onderdeel van.

Daarnaast is een website het online uithangbord van een organisatie en daarmee tevens de plek waar (potentiële) klanten en ook de Autoriteit Persoonsgegevens kunnen zien hoe er door jouw organisatie met verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan.

Op de meeste websites worden persoonsgegevens verwerkt. Denk hierbij aan cookies en andere trackers zoals die van Facebook, Twitter en LinkedIn. Maar denk ook aan een contactformulier, sollicitatieformulier, bestelformulier of aanmelding voor jouw nieuwsbrief.

Op al deze verzamelde persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Je op jouw website houden aan deze soms lastige wetgeving blijkt een uitdaging, maar er is een uitkomst: de future proof privacy oplossing van RB-Media!

Het probleem: Striktere controles rondom naleving van privacyregels

Afgelopen maand (april 2019) liet een woordvoerder van de Autoriteit Persoonsgegevens weten op korte termijn een onderzoek te beginnen naar de naleving van privacyregels door websites. Het is namelijk verboden om zonder toestemming tracking cookies te plaatsen op een computer of telefoon, maar in de praktijk gebeurt dat dus nog wel.

Veel websites zijn al in het bezit van een cookiemelding, maar weinig websites zijn in het bezit van een cookiemelding die ook echt aan de AVG wetgeving voldoet. Daarnaast komen we op veel websites privacy verklaringen tegen die niet meer voldoen aan de huidige wetgeving.

Er gebeurd momenteel dus veel op het gebied van de AVG en de Autoriteit Persoonsgegevens zit niet stil. Twee recente artikelen over dit onderwerp:

De oplossing: Onze future proof privacy oplossing!

Omdat jouw website een zeer belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf is het belangrijk dat deze voldoet aan de meest actuele AVG wetgeving. Website bezoekers maar ook de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) hebben de mogelijkheid om jouw website op ieder moment van de dag te bezoeken en zo te beoordelen hoe er door jouw organisatie met verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan.

Met behulp van onze future proof privacy oplossing zorg je ervoor dat je op een correcte wijze persoonsgegevens verzamelt en verwerkt en dat jouw website altijd aan de AVG voldoet.

Dankzij deze slimme oplossing ontloop je het risico op een boete en zorg je tevens voor een goede, betrouwbare en professionele uitstraling richting jouw website bezoekers. De privacy oplossing van Praivacy.eu en RB-Media kan de volgende onderdelen op jouw website verzorgen:

Een unieke samenwerking tussen juristen & artificial intelligence professionals!

Onze privacy oplossing wordt mogelijk gemaakt dankzij een unieke samenwerking tussen gespecialiseerde privacy juristen en artificialintelligence professionals. Samen maken ze gebruik van zichzelf voortdurend ontwikkelende intelligente software! Dankzij deze slimme software kan jouw website voor een vast maandbedrag altijd voldoen aan de privacywetgeving en zijn je cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring altijd up-to-date!

Al jouw AVG documenten altijd up-to-date!

Een belangrijk onderdeel van onze future proof privacy oplossing is dat jouw website elke 24 uur automatisch wordt bezocht door onze privacy bots. Zijn er onderdelen op de website gewijzigd? Zijn er nieuwe cookies actief? Of is er een nieuw formulier op de website geplaatst? Geen probleem! Onze privacy oplossing zorgt ervoor dat deze wijzigingen worden doorgevoerd in de cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring!

Ook toekomstige eisen en wetswijzigingen op het gebied van de AVG zullen wij altijd zo snel mogelijk verwerken in deze verklaringen. Op die manier zijn de door ons geleverde verklaringen altijd up-to-date en blijft jouw website voldoen aan de AVG wetgeving. Volledige ontzorging op het gebied van de AVG!

Meer informatie over onze privacy oplossing?

Wil je meer informatie over onze privacy oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze "privacy oplossing informatie pagina" waarop we je alles vertellen over deze slimme privacy oplossing met haar cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring!

Vragen over onze privacy oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Commercieel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Nieuws Maak kennis met Fabienne en Saber van de marketingafdeling!
Bevordering van onze Junior Programmeur | RB-Media
Nieuws Bevordering van onze Junior Programmeur