Nieuws

RB-Media ontwikkelt website Breda Business in opdracht van Gemeente Breda

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 3 september 2021

Een website waar we trots op zijn, met een speciaal randje. Het hernieuwde online ondernemersplatform BredaBusiness is officieel ‘in de lucht’. Samen met het team van BredaBusiness is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het nieuwe digitale thuis dat recentelijk werd gelanceerd bij STRND Binnen.

Eigenaar Rudy Beers is lovend over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat: “Breda bruist van de ondernemers en daar hoort een uitstekend platform bij. We zijn trots dat we ook de herontwikkeling van BredaBusiness voor onze rekening mochten nemen. Ondernemers weten elkaar op deze manier ook online te vinden én krijgen de mogelijkheid om inspirerende verhalen te delen.”

Meer zichtbaar

Wethouder economische zaken, Boaz Adank, namens de Gemeente Breda: “Met BredaBusiness maken we nog meer zichtbaar wat er speelt in de stad. Ondernemers in Breda staan niet stil. Het zijn echte aanpakkers. De stad is vol in ontwikkeling. BredaBusiness biedt een podium om de innovaties, verhalen, co-creaties en ontwikkelingen die hier plaatsvinden in de spotlights te zetten. Zo ontstaan weer verbindingen en verrassende samenwerkingen tussen onderwijs, overheid en ondernemers en laten we daadwerkelijk zien dat we dé internationale hotspot voor Toegepaste Techniek & Creativiteit zijn!”

Centrale plek

BredaBusiness verbindt, inspireert en informeert. Een centrale online plek voor ondernemers in de regio Breda. En dat alles in een herkenbare stijl, waar aan ieder detail gedacht is. Wethouder Boaz Adank luidde de lancering van het platform woensdag in.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie