Nieuws

RB-Media en voetbalvereniging WDS'19 gaan samenwerking aan

Geschreven op 3 september 2021

RB-Media is verheugd te kunnen melden dat het een driejarige samenwerking aangaat met voetbalvereniging WDS '19. De amateurvereniging, op slechts een paar minuten afstand gevestigd van de Overemer 8A, heeft er met RB-Media een sponsor bij.

Het Bredase internetbureau is bij de lokale voetbalvereniging aanwezig met sponsoruitingen op onder meer het scorebord. Bovendien is de intentie om, samen met WDS '19, leuke en creatieve concepten te bedenken voor alle sponsoren.

WDS '19 is ondanks zijn geringe omvang een kweekvijver voor talent. Oranje-international en aanvoerder Virgil van Dijk zette zijn eerste stappen als voetballer bij de in de Haagse Beemden gevestigde voetbalclub, alvorens hij de stap maakte naar het profvoetbal. Bovendien is ook keeper en Jong Oranje-debutant Bart Verbruggen, die zijn jeugdopleiding genoot bij RB-Media partner NAC Breda, voor het eerst in het diepe gegooid bij WDS '19.

Voor een periode van drie jaar, tot in ieder geval 2024, slaan RB-Media en WDS '19 de handen ineen om van de sponsoring een succes te maken.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie