RB-Media & QNP organiseren golfevenement

Nieuws
Lars

Geschreven op 6 september 2021

Een geslaagde dag bij Golfpark de Haenen: RB-Media & QNP zetten bestaande zakelijke relaties letterlijk in het zonnetje tijdens het eerste gezamenlijke officiële golfevenement.

Een netwerkevenement waar zo’n zestig relaties waren uitgenodigd om de baan in te gaan en kennis te maken met golf, of deze juist uitbreiden. Er werd een clinic georganiseerd en je kon middels verschillende zogeheten ‘flights’ in groepen van vier in totaal 9 holes lopen. Ter afsluiting werd er een heerlijke BBQ georganiseerd en na geborreld. Tijdens de BBQ werden er ook nog een aantal prijzen weggegeven, waaronder drie keer een VIP-Avondje NAC én Bootje varen door de singels van Breda. Na de BBQ is er nog uitgebreid nagetafeld en was het al met al een geslaagde dag met prachtig weer.

Groot succes

Met grote dank aan Rieks Lambers en Jacqueline van Bommel voor de goede organisatie vanuit Golfpark De Hanen en ZANO, Trumpi Golf Acadamy, Ezigolf BV voor de extra bijdrage. Samen maakten we van het evenement een groot succes!

Aftermovie

Bij een geslaagd evenement hoort een goede aftermovie. Proef de sfeer van de Golfdag bij Golfpark De Haenen in samenwerking met QNP ICT & Telecom professionals.

Ik sta voor je klaar! Lars

Accountmanager

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Nieuws Demi Laming vult Designteam aan
RB-Media ontwikkelt website Breda Business | RB-Media Nieuws RB-Media ontwikkelt website Breda Business in opdracht van Gemeente Breda