Nieuws

In de krant: RB-Media blikt met 'gelukstrofee' vooruit op halve finale NAC

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 4 maart 2020

Het zal geen geheim zijn: bij RB-Media hebben we een zwak voor de lokale trots NAC. Sterker nog: sinds begin februari hebben we een pareltje in ons bezit. Het oude scorebord van NAC Breda staat namelijk op het terrein van RB-Media. Deze week kwam BN/DeStem een kijkje nemen en de stemming peilen met het oog op de halve finale van de TOTO KNVB Beker die NAC komende donderdag speelt.

Die halve finale is bij RB-Media namelijk al de hele week gespreksonderwerp nummer één. Een flink aantal van onze collega's heeft een geel-zwart hart en zit donderdag met een flink verhoogde hartslag in het uitvak, de kroeg of thuis op de bank. BN/DeStem kwam deze week een kijkje nemen bij het oude scorebord dat deze dagen dient als 'gelukstrofee' en peilde hoe de verwachtingen voor donderdag zijn.

Lees hier het artikel over het scorebord van RB-Media in BN/DeStem.


Online partner van NAC Breda

RB-Media is al vanaf 2012 dé online partner van NAC en sinds die tijd ook als actieve sponsor aan de club verbonden. We ondersteunen de club vanuit onze drie diensten: website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en online marketing. Zo ontwikkelde RB-Media in 2012 voor de eerste keer de website van NAC en werd onlangs het nieuwe digitale thuis van de club gelanceerd. Daarnaast creëerden we in samenwerking met de club enkele campagnewebsites ter ondersteuning van de seizoenkaartverkoop.

Daarnaast is RB-Media ook verbonden aan verschillende (supporters)initiatieven en verenigingen rond de club. Het begon in 2010 met de ontwikkeling van een site voor het NAC Museum, waar onlangs een nieuwe site voor werd gelanceerd. In de jaren daarna ontwikkelde RB-Media echter ook websites voor de NAC Supportersvereniging, B-SideRats en Samen voor NAC.

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie