Nieuws

Al 15 jaar een mooie samenwerking met de NAC Supportersvereniging

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 2 december 2021

RB-Media is al jaren verbonden met de Parel van het Zuiden, NAC Breda, en verschillende supportersorganen rond de club. Zo hebben we vorig jaar voor de tweede keer een website voor de NAC Supportersvereniging mogen opleveren. Als bedankje voor de fijne samenwerking kwamen Ad en John van de Supportersvereniging een overheerlijke taart op kantoor bezorgen. RB-Media is uiteraard erg trots op deze samenwerking. Op naar de volgende vijftien jaar!
NAC Supportersvereniging

De supportersvereniging bestaat al sinds 1 juni 1965, opgericht door een aantal enthousiaste voetbalsupporters en is de laatste jaren flink gegroeid. Na een Avondje NAC genieten veel supporters in het schitterende Supportershome onder het genot van een pilsje na van de wedstrijd. Daarnaast organiseert de ‘SV’ regelmatig mooie evenementen en busreizen naar uitwedstrijden en geven ze periodiek het clubblad ‘Geel-Zwart’ uit.

Online partner van NAC Breda

RB-Media is vanaf 2012 dé online partner van NAC en sinds die tijd ook actieve sponsor van de club. We ondersteunen de club vanuit de volgende drie diensten: website ontwikkelingwebshop ontwikkeling en online marketing.  Zo ontwikkelde RB-Media in 2012 voor de eerst keer de website voor NAC. Daarnaast creëerden we in samenwerking met de club enkele campagnewebsites er ondersteuning van de seizoenkaartverkoop. Daarnaast is RB-Media ook verbonden aan verschillend initiatieven en verenigingen rond de club, naast de Supportersvereniging. In 2010 ontwikkelden we een website voor het NAC Museum. De jaren daarna ontwikkelde RB-Media ook nog websites voor B-SideRats en Samen voor NAC.

Op zoek naar een goede samenwerking?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie