Content die scoort. Op Google en verder!

Contentspecialist

Heeft jouw bedrijf een goed verhaal, maar lukt het maar niet om dat verhaal over te brengen op je doelgroep? Pakkende én scorende content maken is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Een contentspecialist helpt je om tot de kern van de boodschap door te dringen en daar een content strategie omheen te bouwen. Online Marketing Bureau RB-Media uit Breda helpt je om jouw content marketing vorm te geven.

Bekijk onze diensten ->

Contentspecialist | RB-Media | Online Marketing Bureau Breda

Wat is Content Marketing?

Van copywriting tot podcast

Een contentspecialist houdt zich natuurlijk bezig met content marketing. Bij content marketing denken veel mensen al snel aan een 'viral' op social media, maar content marketing gaat veel verder. Het begint bij een pakkende én scorende tekst op je website, die hoog in de zoekresultaten van Google belandt. Maar ook blogs en vlogs over jouw bedrijf, product of personeel, een bedrijfsfilm, mooie afbeeldingen en een podcast zijn onderdelen van het arsenaal van een content specialist. Alle soorten content die je als bedrijf produceert, met als doel het aantrekken en behouden van de doelgroep. Dat is de essentie van content marketing.

Waarom een contentspecialist?

Een vlotte pen en creatieve insteek

Als ondernemer of expert in jouw vakgebied wil jij je natuurlijk alleen maar bezig houden met datgene waar je goed in bent. Vaak is marketing daarvan de dupe en dat is jammer, want een goede marketingstrategie opent veel nieuwe deuren en nieuwe leads. Een contentspecialist is daarom de ideale uitkomst. Hij/zij helpt je bij het schrijven van teksten en creëren van leuke en opvallende content, in lijn met hoe jouw bedrijf zich profileert. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over marketing en kun je vol de focus leggen op jouw expertise.

Contentspecialist van RB-Media

Wij nemen het in handen!

Content Marketing is uiteraard één van de kleuren op het palet van RB-Media. Daarom heeft RB-Media ook een contentspecialist in huis. Deze specialist komt in actie nadat er een grondige analyse is gedaan en een gedegen marketingstrategie ligt. In samenwerking met collega's die expertise hebben op de verschillende gebieden van Online Marketing, worden onze klanten voorzien in hun volledige marketingbehoefte. 

Een keer sparren met onze contentspecialist?

Ik sta voor je klaar! Matthias

Content specialist

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Bekijk ons team