De juiste content voor jouw doelgroep

Content Marketing

Content is koning. Het is een veel gebezigd gezegde onder marketeers, maar dat maakt het niet minder waar. Een webtekst is veel meer copywriting dan een opsomming van SEO-termen om hoger in Google te komen, een foto of video veel meer dan simpel eenrichtingsverkeer. RB-Media helpt jou op een creatieve en efficiënte manier content te creëren om zo jouw doelgroep te bereiken én aan te spreken. 

Maak kennis met ons team

RB-Media Breda

Wat is Content Marketing?

Blog, vlog, whitepaper of podcast: content marketing is allesomvattend!

'Content Marketing omvat alle soorten marketing waarbij waardevolle, relevante en consistente content wordt gemaakt en verspreid via verschillende kanalen, met als doel het aantrekken en behouden van de doelgroep.' Dat is de meest omvattende beschrijving van de vorm van marketing. Daarbij kun je dus denken aan content in de breedste zin van het woord. Een SEO-geoptimaliseerde webtekst die zowel goed scoort in Google als voor een goede conversie op je website scoort. Een whitepaper die je nieuwe leads geeft in de zoektocht naar opdrachtgevers. Blogs op vooraanstaande marketingsites. Foto's en video's die de kernwaarden van jouw bedrijf op de juiste manier etaleren. Een (video)podcast voor verdieping over een onderwerp waarop jij de leading expert bent.

Het zijn slechts een aantal voorbeelden van Content Marketing die jouw bedrijf kan helpen de volgende stap te zetten. Online Marketing Bureau RB-Media helpt je die stap te zetten. Wij geven de handvatten en zetten de koers uit die jij kunt varen en helpen je waar dat nodig is.

Neem contact met ons op!

Online Marketing Bureau RB-Media Breda

Creatieve content

Buiten de gebaande paden

Hoe zorg je dat jouw content opvalt in een landschap waarin iedereen zich wil laten horen en schreeuwen steeds vaker de norm wordt? Daaraan ligt één belangrijke component ten grondslag: creativiteit. Bedrijven die buiten de gebaande paden durven te gaan, worden daar regelmatig mee beloond in bereik en respons op hun marketinguitingen. Ook op het gebied van creativiteit denkt RB-Media graag me je mee! Onder het genot van een biertje en een pizza (of een kop koffie en een kaakje, jouw keuze) zoeken we tijdens een brainstormsessie de randen van het marketinglandschap op. We stellen indien nodig de kaders van de doelgroep, persona's en kernboodschap nog eens scherp en denken met je mee over de manier waarop je die boodschap het beste kunt communiceren.

Ben je benieuwd naar hoe het RB-Media team jouw bedrijf of onderneming kunnen helpen bij het creëren van creatieve content? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen of te bellen en we vertellen je er uiteraard meer over!

Neem contact met ons op!

Ook blij worden van content?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!