Wordpress website ontwikkeling Breda

Succesvolle websites!

Wordpress website ontwikkeling Breda. RB-Media uit Breda staat bekend om de ontwikkeling van succesvolle websites!

Neem contact op!

Wordpress website ontwikkeling
Een introductie

WordPress is vrije (open-source) weblog-software ontwikkeld door Matthew Mullenweg. De software wordt inmiddels door een grote groep ontwikkelaars ondersteund. WordPress is vanwege zijn laagdrempelige karakter wereldwijd het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS).

Vanwege het laagdrempelige karakter maken veel webdesigners gebruik van dit pakket bij de ontwikkeling van hun website. De voornaamste reden hiervoor is dat de software zeer voordelig is en dat je nauwelijks hoeft te kunnen programmeren om een Wordpress website te ontwikkelen. Je download een template naar keuze en past vervolgens kleuren, logo, afbeeldingen en teksten aan. En klaar is je website!

Naast deze "voordelen" heeft Wordpress website ontwikkeling ook een hoop nadelen. Het komt vaak voor dat na de ontwikkeling van een website alsnog veel problemen ontstaan. In de volgende alinea vind je alvast enkele belangrijke redenen om niet voor Wordpress website ontwikkeling te kiezen. RB-Media heeft echter een goed alternatief met onze maatwerk websites!

De nadelen van Wordpress website ontwikkeling

Hackgevoelig, onderhoudsgevoelig en traag.

Het marktaandeel van Wordpress websites is enorm. Dit gegeven gecombineerd met het gratis open source principe (de code ligt open en bloot op tafel) maakt dit pakket erg interessant voor hackers. Deze hackers kunnen eenvoudig zoeken naar veiligheidslekken om zo malware en reclame op je website te plaatsen. De vele plugins, waar WordPress zo bekend om staat, maken dit risico alleen maar groter.

Veel functionaliteiten binnen een Wordpress website worden namelijk met behulp van plugins uitgebreid. Dit maakt het zoals eerder vermeld enorm eenvoudig om een Wordpress website te ontwikkelen. Op technisch gebied schiet de kwaliteit echter vaak tekort. Een bekend gevolg is dat de laadtijd van de website trager wordt en er al snel na de livegang van de website veel onderhoud nodig is.

Vaak worden belangrijke updates vergeten en/of te laat uitgevoerd met het gevolg dat je website niet meer naar behoren werkt. Op deze manier kan een Wordpress website al snel beveiligingslekken bevatten.

Wordpress website ontwikkeling zien we bij RB-Media als een prima eerste stap online. Wanneer snelheid, veiligheid, kwaliteit en Google vindbaarheid een rol gaan spelen adviseren we te gaan voor maatwerk website ontwikkeling.

Het alternatief voor Wordpress website ontwikkeling!

We ontwikkelen bij RB-Media succesvolle maatwerk websites. Dé basis voor duurzaam online succes!

We houden bij RB-Media niet van trage onveilige websites met veel onvoorzienen kosten voor onderhoud. Daarom bieden we onze klanten maatwerk website ontwikkeling en gaan bij onze websites oog voor design, technisch vakmanschap en de implementatie van slimme online marketing oplossingen hand in hand. Een maatwerk website van RB-Media is aantrekkelijk vormgegeven, enorm snel, gebruiksvriendelijk, responsive, goed vindbaar en veilig.

Onze maatwerk websites bieden onze klanten enorme scoringskansen in Google. Online marketing kent geen beter vertrekpunt!

Lees meer over maatwerk website ontwikkeling!

RB-Media introduceert RBorne

Hét maatwerk wordpress alternatief voor een wordpress prijs!

In 2020 introduceerde RB-Media haar nieuwe label RBorne. Met RBorne is jouw nieuwe website zo in de lucht en ben je klaar om te vliegen.

Soms wil je niet op de rem staan, maar het gaspedaal vol intrappen - de lucht in met je nieuwe website. Met RBorne stel je samen met ons vliegensvlug jouw eigen website samen, gebouwd op dezelfde krachtige motor als in de maatwerk websites van RB-Media: supersnel, gebruiksvriendelijk en veilig. Alleen de looks verschillen. En de prijs.

RBorne is het interessante en betaalbare maatwerk alternatief voor Wordpress!

Heb je nog vragen voor ons internetbureau?

Heb je na het doornemen van deze pagina vragen over Wordpress website ontwikkeling in Breda? Of ben je benieuwd naar het alternatief dat RB-Media je kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Breda maar we komen uiteraard ook graag bij jou langs!

Klanten aan het woord

Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen met RB-Media. Een aantal van onze klanten hebben eerder negatieve ervaringen gehad met Wordpress website ontwikkeling en ervaren nu de kracht van een maatwerk website!

John Dekkers
John Dekkers

Directeur,
Tuinmeesters

Kritische noten waren geen probleem en hebben geleid tot een mooi resultaat.

Jimmy Buster
Jimmy Buster

Directeur,
Buster Bouwcontrol

In het ontwerp is duidelijk meegedacht in de wensen en zijn deze snel en efficiënt vertaald in een ontwerp. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en niet onbelangrijk over de nazorg.

Jaco Balemans
Jaco Balemans

Directeur,
Bouwbedrijf Balemans

RB-Media hebben we als betrokken, pro-actief, scherp en meedenkend ervaren.

Een greep uit het werk van RB-Media

Trots op ons werk!

We laten je graag zien wat het alternatief is voor Wordpress website ontwikkeling. Onze maatwerk websites zijn perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen. Bekijk ons portfolio voor al onze maatwerk websites.

Website en webshop ontwikkeling voor Sengers Juwelen, Kunst & Antiek uit Breda
Een unieke collectie van antieke juwelen, zilverwerk en kunst! Sengers Juwelen, Kunst & Antiek uit Breda
RB-Media ontwikkelde de nieuwe maatwerk website voor Boston Bay Bulls!
Boston Bay Bulls community Money. Mindset. Matters.
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling voor RE.SOLVE
RE.SOLVE
Skincare & Cosmetics
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling
De Parel van het Zuiden NAC Breda

Vragen over (het alternatief voor) Wordpress website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!