Webdesign Breda

Future proof webdesign in Breda en omstreken!

Webdesign Breda? Kies voor RB-Media uit Breda! Specialist voor de ontwikkeling van succesvolle websites en goed verkopende webshops.

Neem contact op!

Webdesign Breda

Webdesign Breda?
Kies voor RB-Media!

Jouw webdesign specialist!

Wil jij een unieke en functionele website laten designen, die jouw organisatie in Breda en omstreken online op de kaart zet? RB-Media is een toonaangevend en ervaren webdesignbureau dat zich richt op het creëren van eigentijdse, op maat gemaakte websites die jouw merk versterken en je online aanwezigheid vergroten. Ons ervaren team van webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om jouw visie om te zetten in realiteit.

Lees meer over webdesign door RB-Media uit Breda!

Waarom kiezen voor RB-Media voor webdesign Breda?

 • Professioneel en creatief: Bij RB-Media geloven we in de kracht van creativiteit. Onze webdesigners en developers combineren hun technische vaardigheden met artistiek inzicht om websites te creëren die opvallen en indruk maken op jouw bezoekers.

 • Maatwerk: Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus waarom zouden jouw nieuwe website en online strategie dat wel zijn? Wij leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw unieke behoeften en doelen. Van wireframes tot het leveren van de beste techniek: ons bureau zorgt voor een uitstekend resultaat. Bekijk daarvoor ook eens ons portfolio.

 • Gebruiksvriendelijkheid: Een prachtig ontworpen website is super, maar het moet ook logisch en gebruiksvriendelijk zijn. Onze websites zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, wat resulteert in een naadloze en prettige gebruikerservaring.

 • Responsive design: In dit mobiele tijdperk is een responsieve website een must. Onze websites passen zich automatisch aan aan verschillende schermformaten, waardoor jouw bezoekers altijd en overal toegang hebben tot een optimale weergave. Dat is nog eens een goed gevoel.

 • Slimme hosting: Onze hosting partner weet exact hoe ze jouw website in de lucht houden. Zij zullen aan de slag gaan om de website op onze speciale server te plaatsen. Veiligheid, kwaliteit en snelheid: laat concurrenten ver achter je met de oplossing van RB-Media.

 • SEO-vriendelijk: Wij houden rekening met de richtlijnen van Google en zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo kun je beter vindbaar worden de zoekresultaten. Op basis van jouw behoefte zorgen we vervolgens voor een strategie die werkt.

Ons webdesign proces

 • Kennismaking: We beginnen met een grondig gesprek om jouw doelen, activiteiten en wensen te begrijpen. Op basis hiervan stellen we een strategie op voor jouw webdesign project in Breda of daarbuiten.

 • Ontwerp en ontwikkeling: Ons team van webdesigners en ontwikkelaars gaat aan de slag met het maken van een uniek ontwerp dat past bij jouw merk en doelgroep. We betrekken je actief bij het proces en zorgen voor feedbackloops.

 • Optimalisatie: Na het ontwerpen en ontwikkelen van de website, optimaliseren we deze voor snelheid, prestaties en zoekmachines. Je website of webwinkel wordt grondig getest op verschillende apparaten en browsers.

 • Lancering: Zodra alles perfect is, lanceren we de nieuwe website en zorgen we voor een vlekkeloze overgang naar jouw nieuwe online platform.

 • Ondersteuning: Onze dienstverlening eindigt niet na de lancering. We bieden voortdurende ondersteuning, updates en onderhoud om ervoor te zorgen dat je website optimaal blijft presteren!

Neem vandaag nog contact op voor jouw webdesign project in Breda!

RB-Media is niet alleen enthousiast over webdesign, we hebben ook al talloze bedrijven in Breda geholpen om online te groeien. Onze bewezen expertise in webdesign stelt ons in staat om websites te creëren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook uitstekende prestaties leveren. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste online aanwezigheid wil opzetten, of een gevestigd bedrijf dat een website redesign nodig heeft, wij zijn er om je te ondersteunen!

Wanneer je kiest voor RB-Media als jouw partner voor webdesign Breda, kun je rekenen op een nauwe samenwerking en persoonlijke aandacht. We luisteren naar uw ideeën en doelen en vertalen deze naar een website die jouw merkidentiteit weerspiegelt en uw boodschap duidelijk overbrengt aan je doelgroep. Ons team van ervaren professionals staat garant voor een soepele en efficiënte ontwikkeling van je website, waarbij we de nieuwste webdesign trends en technieken toepassen. Met én zonder wireframes.

Het hebben van een professionele website is essentieel in de digitale wereld van vandaag. Potentiële klanten zoeken actief naar lokale en regionale bedrijven online, en met onze zoekmachinevriendelijke aanpak zorgen we ervoor dat jouw webdesign project hoog scoort in de zoekresultaten. Door webdesign strategisch te integreren in de structuur van je website, helpen we online zichtbaarheid te vergroten en trek je relevante bezoekers aan die op zoek zijn naar je producten of diensten. Dit doen we door goed na te denken over de user experience van jouw bezoeker.

Online Marketing: jouw sleutel tot succes

Bij RB-Media begrijpen we dat een professionele website slechts het begin is van jouw online marketing succes. Daarom bieden we een uitgebreide online marketingdienstverlening om jouw bedrijf in Breda te laten groeien en bloeien: een eerste indruk is immers onuitwisbaar. Ons ervaren team van online marketeers zet strategieën in die zijn afgestemd op specifieke doelstellingen, om zo jouw online zichtbaarheid te vergroten en meer waardevol verkeer naar de website te leiden. Van gespecialiseerd zoekmachineoptimalisatie door middel van onder andere blogs en landingspagina's (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) tot social media marketing en contentstrategieën, RB-Media heeft de expertise en tools om jouw bedrijf te laten opvallen in de digitale wereld. Laat ons u helpen jouw online potentieel volledig te benutten en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met onze effectieve online marketingoplossingen.

Veel gestelde vragen

 • Is WordPress de beste keuze voor mijn website in Breda?

Hoewel WordPress een populair platform is voor het bouwen van websites, is het niet altijd de beste keuze voor elk project. Bij RB-Media begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden we geen standaardoplossingen. Hoewel WordPress veel functionaliteit biedt, kan het soms traag en moeilijk te onderhouden zijn, vooral als het gaat om grotere en complexere websites.

 • Welke alternatieve oplossing biedt RB-Media dan voor webdesign in Breda?

Bij RB-Media hebben we onze eigen geavanceerde en op maat gemaakte CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld. Dit betekent dat we u een krachtige en flexibele oplossing kunnen bieden die perfect is afgestemd op jouw behoeften en functionaliteiten. Ons CMS stelt je in staat om gemakkelijk inhoud te beheren, pagina's aan te passen en nieuwe functies toe te voegen, zonder de complexiteit die vaak gepaard gaat met WordPress. Daar weet onze webdesigner wel raad mee.

 • Waarom is het op maat gemaakte CMS van RB-Media beter dan WordPress webdesign Breda?

Ons op maat gemaakte CMS is speciaal ontworpen om aan de eisen van moderne websites te voldoen. Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface, snellere laadtijden en betere beveiliging. Bovendien kunnen we ons CMS volledig afstemmen op jouw bedrijfsprocessen en -doelen, zodat je de volledige controle heeft over je website en bijbehorende functies. Een complete website die wij realiseren, dus!

 • Kan ik mijn bestaande WordPress-website laten migreren naar het CMS van RB Media?

Absoluut! RB-Media heeft ruime ervaring in het migreren van websites van verschillende platforms, waaronder WordPress, naar ons op maat gemaakte CMS. We zorgen voor een naadloze migratie, waarbij we ervoor zorgen dat inhoud, afbeeldingen en SEO-instellingen behouden blijven. Je kunt vertrouwen op onze expertise om je website soepel over te zetten naar een efficiëntere, effectievere oplossing en goed webdesign.

Neem vandaag nog contact op voor jouw webdesign project in Breda!

Bij RB-Media in Breda staan we klaar om jouw online ambities waar te maken. Wil je een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook resultaatgericht en gebruiksvriendelijk? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw webdesign project in Breda en kies voor online succes.

Samen maken we jouw online aanwezigheid tot een succes.

Contact opnemen
Klanten aan het woord!

Webdesign ervaringen van klanten uit Breda

Onze webdesign klanten vertellen je graag over hun samenwerking met RB-Media uit Breda. Alle klantverhalen van ons internetbureau zijn terug te vinden op onze referentie pagina.

Jeno van de Lindeloof
Jeno van de Lindeloof

Eigenaar,
Juwelier Sengers Breda

Uitvoering, probleemoplossingen en communicatie met RB-Media bevalt goed. RB-Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!

Rolf Demoet
Rolf Demoet

Directeur,
Trinamics

RB-Media gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) website is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Bryan Clavan
Bryan Clavan

Marketing,
Nottrot

RB-Media gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met RB-Media. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je daarnaast altijd snel weer op weg.

Webdesign portfolio

Bekijk onze webdesign projecten!

RB-Media is trots op haar klanten en op de webdesign projecten die wij als internetbureau uit Breda voor hen hebben mogen opleveren. Onderstaand een greep uit ons uitgebreide portfolio.

Website ontwikkeling voor pannenkoekrestaurant Dennenlucht uit Breda
Beleef de magie bij Dennenlucht Breda! Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht
Website ontwikkeling voor B-SideRats uit Breda!
NAC Breda supporterssite B-Side-Rats.nl
RB-Media ontwikkelde de nieuwe maatwerk website voor Boston Bay Bulls!
Boston Bay Bulls community Money. Mindset. Matters.
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling voor RE.SOLVE
RE.SOLVE
Skincare & Cosmetics
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling

Op zoek naar een goed webdesign in Breda?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!