SEA specialist in Breda

Beter vindbaar, sneller resultaat!

Goed vindbaar zijn in de organisatische zoekresultaten van Google is natuurlijk belangrijk. Maar je wil ook je concurrentie te slim af zijn en sneller resultaat boeken. Daarom is Search Engine Advertising (SEA) een belangrijke component van online marketing. RB-Media heeft de expertise in huis om een succesvolle campagne te lanceren voor jouw organisatie!

Bekijk onze online marketing diensten!

SEA specialist Online Marketing bureau RB-Media Breda

Wat doet een SEA specialist?

Goed vindbaar zijn op Google, Bing en Yahoo is natuurlijk belangrijk. Maar iedere ondernemer of organisatie wil meer één ding: resultaten boeken. Een SEA-specialist weet aan precies de juiste knoppen te draaien om die resultaten te boeken. Hij weet precies welke campagne je moet inzitten, hoeveel budget je daar het beste voor kunt gebruiken en hoe je moet bijsturen om nóg meer omzet te genereren. Google Ads heeft voor hem geen geheimen. Hij kent alle ins en outs van het systeem en stuurt altijd op de beste resultaten voor de klant. Dat maakt SEA een extra gereedschap aan de riem van jouw online marketing!

Wat is SEA?

Snelle resultaten via Google

SEA staat voor 'Search Engine Advertising'. In de essentie is dit de verzamelnaam voor alle advertentiemogelijkheden die de verschillende zoekmachines bieden, waarvan Google natuurlijk met stip de grootste in. De mogelijkheden binnen SEA zijn groot. Je kunt kiezen voor een prominente positie in de zoekresultaten, maar ook een campagne binnen Google Shopping of een andere dienst van Google. 

Wat is het verschil met SEO?
SEA is in principe de betaalde versie van 'Search Engine Optimization'. Waar eerstgenoemde draait op betaalde resultaten, gaat het bij SEO om gevonden worden op basis van de technieken en teksten die je gebruikt op je eigen website. Vaak is dat een traject van de lange adem, maar daarmee wel direct een hele duurzame vorm van marketing. 

SEA bij RB-Media

Snel inspelen op kansen met onze experts

Natuurlijk is SEA een van de onderdelen van online marketing die wij bij RB-Media inzetten voor onze klanten. Onze experts weten precies aan welke knoppen zij moeten draaien om voor jouw onderneming of organisatie de beste resultaten te boeken. Zo verzekeren wij dat elke euro goed wordt besteed en dat we de hoogste ROI behalen voor jou.

Maak kennis met onze SEA-specialist!

Ik sta voor je klaar! Saber

Marketing strateeg

076 78 51 526 Neem contact met ons op!