“RB-Media werkte professioneel, oplossingsgericht en meedenkend aan een geweldig eindresultaat!”

Nick Polm

Nick Polm

De Betere Schilder

februari 2015

Als belangenberhartiger van meer dan 400 schildersbedrijven in Nederland was het voor ons noodzaak een nieuwe en gebruiksvriendelijkere website te laten ontwikkelen. Daarnaast moest deze website responsive perfect werken op een smartphone of tablet en beschikken over een webshop.

Uit de drie uitgenodigde kandidaten bleek dat RB-Media een frisse en moderne blik had op onze bedrijfsvoering en de nog te bouwen website. De doorslag om met RB-Media in zee te gaan lag vooral in het feit dat ze enorm goed meedachten bij de bouw van de website.

We hebben het proces enorm kritisch gevolgd en gingen niet over één nacht ijs. RB-Media ging hier uiterst professioneel mee om en werkte oplossingsgericht en meedenkend aan een geweldig eindresultaat.

We hebben dan ook enorm veel complimenten gekregen op de nieuwe website. Om complimenten is het ons echter niet te doen, de website moest vooral fris, gebruiksvriendelijk en duidelijk zijn. Dat dit met ‘verve’ is gelukt blijkt wel uit het feit dat wij in de eerste week al meerdere nieuwe erkend Betere Schilders konden bijschrijven via betereschilder.nl!

Wij zien uit naar de verdere perfectionering van de website dankzij de vriendelijke en professionele manier van samenwerken met RB-Media.

Nick Polm
Directeur/eigenaar van De Betere Schilder

terug naar de vorige pagina
  Nick Polm
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions