Nick Polm - Betereschilder.nl

Referentie
Nick Polm

Nick Polm

Directeur, Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

RB-Media werkte professioneel, oplossingsgericht en meedenkend aan een geweldig eindresultaat!

Goed meedenken voor aanvang

Als belangenberhartiger van meer dan 400 schildersbedrijven in Nederland was het voor ons noodzaak een nieuwe en gebruiksvriendelijkere website te laten ontwikkelen. Daarnaast moest deze website responsive perfect werken op een smartphone of tablet en beschikken over een webshop.

Uit de drie uitgenodigde kandidaten bleek dat RB-Media een frisse en moderne blik had op onze bedrijfsvoering en de nog te bouwen website. De doorslag om met RB-Media in zee te gaan lag vooral in het feit dat ze enorm goed meedachten bij de bouw van de website.

Vriendelijke en professionele manier van samenwerken

We hebben het proces enorm kritisch gevolgd en gingen niet over één nacht ijs. RB-Media ging hier uiterst professioneel mee om en werkte oplossingsgericht en meedenkend aan een geweldig eindresultaat.

We hebben dan ook enorm veel complimenten gekregen op de nieuwe website. Om complimenten is het ons echter niet te doen, de website moest vooral fris, gebruiksvriendelijk en duidelijk zijn. Dat dit met ‘verve’ is gelukt blijkt wel uit het feit dat wij in de eerste week al meerdere nieuwe erkend Betere Schilders konden bijschrijven via betereschilder.nl!

Wij zien uit naar de verdere perfectionering van de website dankzij de vriendelijke en professionele manier van samenwerken met RB-Media.

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!