Arjan van Toor - Bsiderats.nl

Referentie
Arjan van Toor

Arjan van Toor

Hoofdredacteur, Bsiderats.nl

We hebben alleen maar positieve reacties gehad, zelfs van onze meest kritische en conservatieve bezoekers.

We zijn echt trots op onze site en RB-Media!

De NAC nieuws site BsideRats.nl, is één van de grootste (club) supporter sites van Nederland. We mogen dagelijks tussen de 6.000 en 15.000 bezoekers verwelkomen en soms hebben we uitschieters naar boven de 20.000 unieke bezoekers. Voor elke supporterssite zijn dat waanzinnige aantallen.

De site is een pure hobby van een paar fanaten. We hebben sinds het ontstaan van de site, zo'n 12 jaar geleden, het principe aangehangen dat we geen sponsors willen en dus alles zelf bekostigen. Toen RB-Media ons echter voorstelde om een nieuwe site voor ons te ontwikkelen zijn we direct van dat principe afgestapt. We kennen het werk en de kwaliteit van RB-Media van diverse andere projecten die zij gedaan hebben. We zouden wel gek zijn geweest om vanwege een oud principe niet op hun aanbod in te gaan.

De jongens -zoals wij RB-Media noemen- zijn aan de slag gegaan en hebben werkelijk een fantastische site opgeleverd. Relatief in no time en zonder noemenswaardige technische problemen. Liepen we al ergens tegenop, dan werd dit direct gefikst. Een knap stukje werk, waar RB-Media zichzelf best voor op de schouders mag slaan. We hebben alleen maar positieve reacties gehad, zelfs van onze meest kritische en conservatieve bezoekers.

We zijn echt trots op onze site en RB-Media heeft daar de juiste uitstraling bij gevonden. Dat is knap. Dat is vakwerk. We zijn trots op onze enige sponsor ooit.

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!