Een future proof privacy oplossing

Ontdek onze slimme cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring!

Al jouw AVG documenten altijd up-to-date.

Neem contact op!

Jouw juridische documenten altijd up-to-date!

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op de meeste websites worden persoonsgegevens verwerkt. Denk hierbij aan cookies en andere trackers zoals die van Facebook, Twitter en LinkedIn. Maar denk ook aan een contactformulier, sollicitatieformulier, bestelformulier of aanmelding voor jouw nieuwsbrief.

Op al deze verzamelde persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Je op jouw website houden aan deze soms lastige wetgeving blijkt een uitdaging, maar er is een uitkomst: de future proof privacy oplossing van Praivacy.eu & RB-Media!

Geïnteresseerd in onze privacy oplossing? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een unieke samenwerking tussen juristen & artificial intelligence professionals!

Onze privacy oplossing wordt mogelijk gemaakt dankzij een unieke samenwerking tussen gespecialiseerde privacy juristen en artificial intelligence professionals. Samen maken ze gebruik van zichzelf voortdurend ontwikkelende intelligente software!

Dankzij deze slimme software kan jouw website voor een vast maandbedrag altijd voldoen aan de privacywetgeving en zijn je cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring altijd up-to-date! We bieden je met deze slimme privacy oplossing graag volledige ontzorging op het gebied van de AVG!

Onze future proof privacy oplossing!

Omdat jouw website een zeer belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf is het belangrijk dat deze voldoet aan de meest actuele AVG wetgeving.Website bezoekers maar ook de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) hebben de mogelijkheid om jouw website op ieder moment van de dag te bezoeken en zo te beoordelen hoe er door jouw organisatie met verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan.

Met behulp van onze future proof privacy oplossing zorg je ervoor dat je op een correcte wijze persoonsgegevens verzamelt en verwerkt en dat jouw website altijd aan de AVG voldoet.

Dankzij deze slimme oplossing ontloop je het risico op een boete en zorg je tevens voor een goede, betrouwbare en professionele uitstraling richting jouw website bezoekers. De privacy oplossing van Praivacy.eu en RB-Media kan de volgende onderdelen op jouw website verzorgen:

  • Een cookiemelding die volgens de AVG-normen toestemming verkrijgt
  • Een cookieverklaring waarin alle gebruikte cookies worden uitgewerkt
  • Een op maat gemaakte privacyverklaring

Alles over onze cookiemelding oplossing!

Het eerste onderdeel van onze privacy oplossing is een cookiemelding die volledig voldoet aan alle eisen van de AVG wetgeving. Veel websites zijn al in het bezit van een cookiemelding, maar weinig websites zijn in het bezit van een cookiemelding die ook echt aan de AVG wetgeving voldoet.

Onze privacy oplossing bestaat uit een combinatie van gespecialiseerde privacy juristen en zichzelf voortdurend ontwikkelende intelligente software. Op deze manier kunnen we samen met onze partners een cookiemelding leveren die niet alleen goed werkt maar die ook altijd voldoet aan alle eisen die door de AVG worden gesteld.

Ben je geïnteresseerd in onze cookiemelding en cookieverklaring oplossing? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

De 5 grote voordelen van onze cookiemelding:

  1. Onze  cookiemelding zorgt dat er geen cookies, waar toestemming voor nodig is, geplaatst worden bij het openen van jouw website.
  2. Onze  cookiemelding geeft de bezoeker vrije keuzemogelijkheden voor het plaatsen van cookies. Jouw website bezoeker krijgt altijd de mogelijkheid om alle cookies te accepteren of juist bepaalde cookies of cookie-categorieën aan of uit te zetten.
  3. Onze  cookiemelding slaat de keuze van de bezoeker op in een later te benaderen logbestand. De AVG wetgeving eist dat de website eigenaar kan aantonen dat iemand expliciet toestemming heeft gegeven voor het gebruiken van cookies.
  4. Onze  cookiemelding geeft de bezoeker vervolgens een eenvoudige opt-out mogelijkheid. Als een bezoeker besluit geen toestemming meer te geven voor de cookies die actief zijn op jouw website kan hij dat gemakkelijk aanpassen. Dit is net zo makkelijk als dat het was om de toestemming voor plaatsing te geven.
  5. Onze  cookiemelding geeft de bezoeker altijd een volledig overzicht van de op de website gebruikte cookies zodat aan de informatieplicht uit de AVG wetgeving is voldaan.

Lees hieronder meer over onze cookieverklaring en privacyverklaring of neem contact met ons op voor meer informatie over onze privacy oplossing.

Cookieverklaring

Naast een cookiemelding moet een website, indien zij gebruikt maakt van cookies, ook in het bezit zijn van een cookieverklaring.

Door middel van deze cookieverklaring wordt de bezoeker van een website geïnformeerd over de op de website aanwezige cookies. Er wordt gedetailleerd aangegeven welke cookies er actief zijn op de website, wat de functionaliteit van deze cookies is en hoelang deze cookies op het apparaat van de bezoeker bewaard zullen blijven.

Privacyverklaring

Tot slot is het mogelijk een op maat gemaakte privacyverklaring op te laten stellen. Alle persoonsgegevens die via jouw website worden verzameld worden hierin uitgebreid beschreven. Persoonsgegevens worden vaak verzameld door middel van formulieren, bijvoorbeeld een contact- of sollicitatieformulier.

In deze privacyverklaring wordt specifiek opgenomen voor welk doel een persoonsgegeven wordt verzameld, hoe lang deze wordt bewaard en op welke manier ze worden beveiligd. We zorgen er altijd voor dat er aan deze eisen wordt voldaan en dat de privacyverklaring volledig voldoet aan de actuele privacywetgeving.

Altijd up-to-date!

Dankzij onze dagelijkse updates

Een belangrijk onderdeel van onze future proof privacy oplossing is dat jouw website elke 24 uur automatisch wordt bezocht door onze privacy bots. Zijn er onderdelen op de website gewijzigd? Zijn er nieuwe cookies actief? Of is er een nieuw formulier op de website geplaatst? Geen probleem! Onze privacy oplossing zorgt ervoor dat deze wijzigingen worden doorgevoerd in de cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring!

Ook toekomstige eisen en wetswijzigingen op het gebied van de AVG zullen wij altijd zo snel mogelijk verwerken in deze verklaringen. Op die manier zijn de door ons geleverde verklaringen altijd up-to-date en blijft jouw website voldoen aan de AVG wetgeving. Volledige ontzorging op het gebied van de AVG!

Vragen over onze privacy oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!