Facebook adverteren uitbesteden aan experts

Facebook adverteren uitbesteden aan vakkundige sociale media-experts

Wil jij je bedrijf naar een hoger level tillen? En zoek je hiervoor de juiste strategie op het gebied van online marketing? Start dan met het Facebook adverteren uitbesteden! Door Facebook adverteren uit te besteden aan een vakkundige sociale media-expert, zorg je ervoor dat jouw bedrijf op een professionele manier in beeld komt bij je potentiële klanten. RB-Media helpt je om de juiste keuzes te maken, rekening houdend met het doel, de doelgroep en de kracht van ieder platform.

Neem contact met ons op!

Facebook adverteren uitbesteden

Facebook adverteren uitbesteden en optimaal inzetten

Jouw doelgroep succesvol bereiken

Als je nog nooit eerder via Facebook hebt geadverteerd kan het best ingewikkeld zijn. Kies er in dit geval voor om je Facebook advertenties door één van de RB-Media experts te laten beheren. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties optimaal presteren. Als jij jouw doelgroep succesvol wil bereiken, is het belangrijk om de statistieken dagelijks in te zien. Door een blijvend proces van verbetering, analyse en evaluatie voorkom je dat je tijd, maar vooral geld verspilt aan slecht lopende campagnes.

Wij ondersteunen jouw bedrijf met adverteren op Facebook!

Meer klikken naar je website, meer klanten en meer leads

Wij geloven dat ieder bedrijf, met wat voor producten of diensten dan ook, kan profiteren van adverteren op Facebook. Door Facebook Advertenties optimaal in te zetten kun je rekenen op meer klikken naar je websites, meer klanten en meer leads. RB-Media gaat voor je aan de slag om het maximale resultaat uit je advertentie te halen. Vanuit een strategisch Facebook marketingplan zetten wij campagnes op. Hierbij spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen. We zetten alle mogelijkheden in om een nieuwe stroom aan leads aan te trekken.

Onze specialisten zetten aan de hand van duidelijke doelstellingen een Facebook campagne op met een sterke strategie en een krachtige boodschap. Deze campagnes richten we in, monitoren wij en sturen bij waar nodig bij. Tussentijds houden onze online marketeers je op de hoogte van de ontwikkelingen ondersteund door rapportages. Wij nemen de campagne volledig uit handen en zorgen ervoor dat de advertenties optimaal presteren!

Wat levert Facebook adverteren op voor jouw bedrijf

Naamsbekendheid, betrokkenheid & online omzet genereren

Het RB-Media online marketingteam kan voor jouw bedrijf meer online naamsbekendheid, betrokkenheid en online omzet genereren. Maar waar zet je Facebook adverteren eigenlijk onder meer voor in?

 • het vergroten van je zichtbaarheid; 
 • awareness creëren voor je product of merk;
 • nieuwe leads binnenhalen;
 • meer verkopen realiseren.

Waarom Facebook adverteren uitbesteden aan RB-Media?

 • Ervaren specialisten die jouw campagnes beheren;
 • Een professionele aanpak;
 • Periodiek een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw campagnes en actiepunten voor de komende periode en
 • Structureel high quality leads

Hoe werkt het uitbesteden van Facebook adverteren?

De volgende stappen bewandelt RB-Media bij het uitbesteden van Facebook adverteren:

 1. Persoonlijke kennismaking

  Tijdens een vrijblijvende afspraak maak je kennis met een specialist uit ons team. Hierbij wordt direct duidelijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We versturen je een voorstel op maat, passend bij jouw wensen.

 2. Strategiebepaling

  Iedere business en iedere ondernemer is anders. Jouw persoonlijke online marketeer verdiept zich in jouw onderneming en doelgroep en stelt vervolgens een strategisch plan op voor Facebook advertenties. 

 3. Uitvoering & Optimalisatie

  Wij gaan aan de slag met het opmaken en beheren van jouw Facebook campagnes. Wij monitoren en optimaliseren je advertentie om het maximaal resultaat te behalen.

 4. Rapportage & Evaluatie

  Als RB-Media klant kun je de rapport resultaten dagelijks inzien. Periodiek bespreken wij aan de hand van een rapportage overzicht de behaalde resultaten en bepalen een verder strategie. Wij denken graag met je mee en je kunt altijd contact met ons opnemen

Wil jij Facebook adverteren uitbesteden aan een van onze specialisten?

Ben je op zoek naar een ervaren specialist die jouw bedrijf verder helpt met het behalen van online marketing doelstellingen? Zoals Facebook adverteren? RB-Media neemt het werk uit handen en biedt maatwerk op het gebied van Facebook adverteren. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Neem direct contact op met onze Facebookspecialist!

Ik sta voor je klaar! Saber

Marketing strateeg

076 78 51 526 Neem contact met ons op!