Recruitment website maken

Recruitment websites die scoren!

Recruitment website laten maken? Het maken van succesvolle recruitment websites voor personeelsintermediairs behoort al jaren tot de dienstverlening van RB-Media!

Neem contact op!

Recruitment website laten maken?

Het maken van recruitment websites voor personeelsintermediairs behoort al jaren tot de dienstverlening van RB-Media! We hebben de afgelopen jaren dan ook al voor diverse organisaties succesvolle recruitment websites mogen maken. Dit waren onder andere organisaties uit Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Profiteer van onze jarenlange ervaring en neem vrijblijvend contact met ons op!

Recruitment website maken | Kies internetbureau RB-Media voor kwalitatief goede websites!

Carerix & Recruitment websites

Onze klanten die als personeelsintermediars actief zijn binnen de recruitmentbranche maken vaak gebruik van Carerix. Carerix is een flexibele cloud based software oplossing voor CRM, recruitment en detachering. Bij RB-Media hebben we al jarenlange ervaring in het koppelen van Carerix aan onze maatwerk websites.

We zorgen ervoor dat alle vacatures vanuit Carerix netjes ingelezen worden op jouw website, uiteraard binnen jouw unieke website ontwerp. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle sollicitaties en reacties op vacatures die vanuit de website binnenkomen netjes in Carerix worden verzameld. Jouw recruitment website en Carerix werken op die manier perfect met elkaar samen!

Tevreden recruitment website klanten

Sander Gerritsen is directeur/eigenaar van Peoples Republic uit Breda. Hij heeft RB-Media in 2018 de opdracht gegeven om een recruitment website te maken die goed aansloot bij de functionele wensen van het bedrijf. Er werd binnen dit bedrijf al jaren gewerkt met Carerix waardoor we ook voor deze klant een recruitment website mochten maken die gekoppeld werd aan dit pakket.

Sander over de samenwerking met RB-Media: "In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!"

Klik HIER voor de volledige referentie van Sander!

Vragen over recruitment websites?

Wil je een recruitment website laten maken? Of heb je nog vragen over de factoren waarmee wij de recruitment websites van onze klanten tot een succes maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je bent van harte welkom bij ons op kantoor maar we komen net zo graag bij jou langs om je meer te vertellen over het maken van een succesvolle recruitment website!

Recruitment website klanten

We hebben al voor klanten uit onder andere Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven een recruitment website mogen maken. Op onze referentie pagina zijn alle klantervaringen terug te vinden.

Sander Gerritsen
Sander Gerritsen

Directeur/Eigenaar,
Peoples Republic

In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!

Jules van der Werf
Jules van der Werf

Directeur,
Bluefin BV

De lijntjes met RB-Media zijn kort en persoonlijk, de adviezen concreet en toepasbaar.

Recruitment website projecten

Bekijk ons werk!

We tonen onze bezoekers graag de recruitment websites die we de afgelopen jaren al voor onze klanten hebben mogen maken. Bekijk ons portfolio wanneer je meer recruitment website projecten wilt bekijken.

Recruitment website ontwikkeling voor ViaJou Werving & Selectie uit Breda
ViaJou Werving & Selectie Recruitment website met Carerix koppeling
Carerix website ontwikkeling voor Peoples Republic uit Breda
Connecting IT Peoples Republic uit Breda
RB-Media ontwikkelde de nieuwe maatwerk website voor Boston Bay Bulls!
Boston Bay Bulls community Money. Mindset. Matters.
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling voor RE.SOLVE
RE.SOLVE
Skincare & Cosmetics
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling

Recruitment website laten maken?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!