Future proof relaties

De klanten van RB-Media

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten, zowel nationaal als internationaal.

Jouw werkplek bij RB-Media

Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe website of webshop is er intensief contact tussen de klant en onze professionals. Al onze klanten krijgen de mogelijkheid om tijdens het project te werken vanuit het kantoor van RB-Media. Door op bepaalde momenten vanuit ons kantoor te werken houden we de lijntjes kort en kun je direct schakelen met de juiste professionals binnen onze organisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie!
De klanten van RB-Media

Onze future proof relaties!

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten. Met onderstaande organisaties hebben wij gewerkt, of werken wij nog steeds, aan het realiseren van hun future proof online doelstellingen.

Klanten aan het woord!
Jaco Balemans
Jaco Balemans

Directeur,
Bouwbedrijf Balemans

RB-Media hebben we als betrokken, pro-actief, scherp en meedenkend ervaren.

Sander Gerritsen
Sander Gerritsen

Directeur/Eigenaar,
Peoples Republic

In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!

Nik Joosen
Nik Joosen

Commercial Manager Real Estate,
Summa Vastgoed

De vastgoed sector kan erg snel en dynamisch zijn, maar voor Rudy en zijn team is het geen enkel probleem om mee te schakelen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Melvin Wagtmans
Melvin Wagtmans

Operationeel Manager,
Rogelli Sportswear

Ook na de live-gang kunnen wij altijd terecht voor vragen, updates, aanpassingen en adviezen zodat de website er altijd tiptop uit blijft zien!

Pauline Mulder
Pauline Mulder

Eigenaar,
PFM Underwear

Qua vormgeving ziet de webshop er super professioneel uit. Daarnaast is de webshop heel handig in gebruik en ook nog eens supersnel!

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Commercieel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!