Future proof relaties

De klanten van RB-Media

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten, zowel nationaal als internationaal.

Jouw werkplek bij RB-Media

Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe website of webshop is er intensief contact tussen de klant en onze professionals. Al onze klanten krijgen de mogelijkheid om tijdens het project te werken vanuit het kantoor van RB-Media. Door op bepaalde momenten vanuit ons kantoor te werken houden we de lijntjes kort en kun je direct schakelen met de juiste professionals binnen onze organisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie!
De klanten van RB-Media

Onze future proof relaties!

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten. Met onderstaande organisaties hebben wij gewerkt, of werken wij nog steeds, aan het realiseren van hun future proof online doelstellingen.

Klanten aan het woord!
Robbin Oerlemans
Robbin Oerlemans

Project Manager,
MailCampaigns

Met hoge veeleisende verwachtingen kwamen we voor een nieuwe website bij onze samenwerkingspartner RB-Media. Deze verwachtingen hebben ze volledig (binnen de strakke planning) waargemaakt!

Nick Polm
Nick Polm

Directeur,
De Betere Schilder

RB-Media heeft vanaf het begin geweldig meegedacht en heeft onze ontwerpwensen zeer serieus genomen. Het resultaat mag er zijn! Ook niet onbelangrijk is het fijne contact tijdens de voorbereiding en na oplevering.

Bryan Clavan
Bryan Clavan

Marketing,
Nottrot

RB-Media gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met RB-Media. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je daarnaast altijd snel weer op weg.

Rolf Demoet
Rolf Demoet

Directeur,
Trinamics

RB-Media gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) website is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Rene Schreuders
Rene Schreuders

Directeur,
Losning ICT

Wat ons enorm aanspreekt in RB-Media is hun kennis van online marketing en de vertaalslag die ze daarmee maken naar een prachtige en functionele website!

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!