Actueel

Het laatste nieuws

Nieuwe website voor Carat Nederland!

Nieuwe website voor Carat ...

15 juni 2017

Carat is een gerenommeerd producent en importeur van gediamanteerde gereedschappen en machines voor onder meer het zagen en boren in steen en beton. Leveringen geschieden uitsluitend via de technische vakhandel. Carat ondersteunt haar distributeurs met technische opleidingen, adviezen, demonstraties en andere verkoopondersteunende activiteiten.

lees verder
Referentie Niels Langenhuysen - Cassonade.nl

Referentie Niels Langenhuy...

04 april 2017

RB-Media ontwikkelde de volledige website voor Cassonade uit Waddinxveen. Cassonade is in 2008 opgericht als projectmanagementbureau. In een team van gedreven en passionele professionals werken zij dagelijks met veel toewijding en betrokkenheid aan ontwerp- en interieursconcepten, turrn-key huisvestingsprojecten en complete kantoor- en winkelinrichtingen.

lees verder

Meer nieuws
Vacatures

Vacatures

RB-Media is geregeld op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals die ons team willen versterken en een bijdrage willen leveren aan de groei van onze organisatie.
 

bekijk onze vacatures
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Hebben we geen vacature open staan die voldoet aan jouw wensen en kwaliteiten, maar denk je toch een aanwinst te kunnen zijn voor RB-Media? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Meer informatie
Stageplaatsen

Stageplaatsen

We zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde studenten die hun stage- of afstudeeropdracht bij
RB-Media willen uitvoeren en op die manier een bijdrage willen leveren aan onze organisatie.

Meer informatie
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2017 RB-Media Internet Solutions