We are right here, right now

De geschiedenis van RB-Media

Bekijk op deze pagina de ontwikkelingen die internetbureau RB-Media heeft doorgemaakt vanaf het prille begin in 2002 tot aan de dag van vandaag. We hebben hiervoor enkele bijzondere momenten uit onze historie voor je uitgelicht.

2020 Lancering van ons nieuwe label RBorne

Sinds 2020 ontwikkelt ons team niet alleen volledige maatwerk websites uit naam van RB-Media, maar ook slimme websites via ons nieuwe label RBorne! RBorne websites zijn van dezelfde maatwerk kwaliteit, maar worden nét iets anders door ons team ontwikkeld. Lees er meer over op de website van RBorne

2019 RB-Media verwelkomt Eric Matijsen als nieuwe commercieel directeur

Vanaf 1 november 2019 is Eric Matijsen werkzaam bij RB-Media. Velen zullen Eric Matijsen reeds kennen vanuit zijn werkzaamheden voor NAC Breda. Eric begon daar in 2013 als accountmanager commerciele zaken en gaf vanaf april 2014 invulling aan de functie van Commercieel Manager. Bekijk hier zijn transfer

2019 Flinke groei van de marketing afdeling

Snel, conversiegericht en goed vindbaar in Google: dat was altijd al het streven van onze websites. Maar door de groei van ons marketingteam zullen onze websites een nog beter vertrekpunt vormen voor online marketing. Ons marketingteam van 7 personen bestaat nu uit verschillende specialisten op het gebied van SEO, SEA, CRO, content, strategie, en branding. 

2018 Jean-Paul Kuijpers voegt zich
bij RB-Media!

Vanaf 1 januari 2018 verwelkomen we Jean-Paul Kuijpers als derde partner van RB-Media. Samen met Jean-Paul waarborgen we onze kernwaarden “ontwikkeling” en “bedrijfscultuur” in deze spannende tijden van groei. Jean-Paul zal zich voornamelijk richten op de afdelingen Service/Support en Online Marketing. Daarnaast zal hij zich bezig houden met het verder versterken van RB-Media als werkplek, waar de ontwikkeling van websites en webshops hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling.

2018 Nieuwe huisstijl in 2018

In 2018 vieren we de lancering van de nieuwe RB-Media website en de introductie van onze nieuwe huisstijl, inclusief het nieuwe logo. Onze vorige huisstijl is uiteindelijk 5 jaar in gebruik geweest.

2017 Service & Support afdeling

Vanaf het vierde kwartaal van 2017 hebben we het Service & Support team bij RB-Media in het leven geroepen. Robert en Inge zijn sindsdien voor onze klanten bij al hun vragen het 1e aanspreekpunt en daarvoor telefonisch (076-7851526) en per e-mail (support@rb-media.nl) bereikbaar.

2017 Ons derde kantoor!

Na zes mooie jaren in ons tweede kantoor aan de Groot Ypelaardreef 71 neemt RB-Media begin 2017 haar intrek in een nieuwe en ruimere kantoorruimte aan de Overemer 8A in Breda. Een mooie stap binnen onze groei van een kantoor van 160 m2 naar een nieuwe kantoorruimte van ruim 650 m2 en vele extra faciliteiten. Tevens veranderd vanaf 1 januari 2017 de rechtsvorm van RB-Media van een VOF naar een BV.

2016 Topsporters & RB-Media

Sinds 2014 weten ook de Nederlandse topsporters RB-Media goed te vinden. Mede dankzij de samenwerking met sportmanagement bureau Zeloo hebben we al mogen werken voor wielrenners Tom Dumoulin, Wilco Kelderman, Lars Boom, Steven Kruijswijk en Robert Gesink. En daarnaast ook voor wielrenster Marianne Vos, mountainbiker Bart Brentjens, MMA-vechter en kickbokser Alistair Overeem, en skiër Maarten Meiners.

2015 10 jarig bestaan!

Op 07-06-2015 vierde RB-Media haar officiële 10 jarige bestaan!

2015 2e keer Olympisch goud!

RB-Media lanceert in 2014 de website voor Bart Brentjens. Bart Brentjens is een Nederlandse mountainbiker en Olympisch kampioen (Atlanta 1996). Bart is tienvoudig Nederlands kampioen mountainbike en werd dat onafgebroken van 2000 tot en met 2007.

2014 1e keer Olympisch goud!

RB-Media lanceert in 2014 in samenwerking met Zeloo de website voor Marianne Vos. Marianne Vos is een Nederlandse veldrijdster en wielrenster. Ze is tweevoudig olympisch kampioene en dertienvoudig wereldkampioene, zowel in het veld als op de weg.

2013 Nieuwe huisstijl in 2013

In 2013 vieren we de lancering van de nieuwe RB-Media website en de introductie van onze nieuwe huisstijl, inclusief het nieuwe logo. Deze huisstijl zou uiteindelijk vijf jaar worden gebruikt voor onze volgende rebranding in 2018.

2012 Succesvolle stageplaatsen

RB-Media verwelkomt in 2012 haar 12e stagiair! Na Mike, Dion, Richard, Eric, Dwayne, Ron, Dennis, Desley, Wil, Niels en Mo is Sjoerd de volgende die binnen het team van RB-Media aan zijn leerdoelen mag komen werken.

2012 Hup NAC!

In 2012 vieren we de oplevering van de nieuwe website voor NAC Breda op www.nac.nl. Nadat RB-Media eerder al de websites voor het NAC Museum (2010) en de NAC Supportersvereniging (2011) mocht ontwikkelen is dit voor ons Bredase bedrijf, opgericht en gerund door NAC-supporters, een opdracht om met veel trots aan te werken.

2011 Ons tweede kantoor!

Na drie mooie jaren in ons eerste kantoor aan de Konijnenberg neemt RB-Media begin 2011 haar intrek in een nieuwe en ruimere kantoorruimte aan de Groot Ypelaardreef 71 in Breda. Op dat moment bestaat ons team uit 7 personen.

2008 Ons eerste kantoor!

Mede eigenaar Rudy Beers studeert in mei 2008 af op een ondernemingsplan voor RB-Media aan de Avans Hogeschool in Breda, opleiding Small Business & Retail Management. RB-Media neemt in augustus haar intrek in het eerste RB-Media kantoor binnen het Breda Business park, Konijnenberg 61 in Breda. In 2008 beginnen ook de eerste twee stagiaires bij RB-Media. Vanaf september doorlopen Mike en Dion beiden een succesvolle stage.

2005 De stap naar de KVK

RB-Media verkoopt alle in eigen beheer ontwikkelde online projecten en legt zich volledig toe op het ontwikkelen van websites voor klanten. Op 07-06-2005 wordt RB-Media officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel West-Brabant in Breda. Vanaf dit moment worden naast de studies van Rudy en Teun projecten ontwikkeld voor diverse klanten.

2003 Teun van Eil voegt zich
bij RB-Media

RB-Media ontwikkelt vanaf dit moment in eigen beheer enkele succesvolle online projecten. Dit gebeurt voornamelijk door het kopen en vervolgens opknappen, uitbouwen en vermarkten van bestaande websites. In november van dit jaar voegt Teun van Eil zich bij RB-Media en helpt hij Rudy bij het succesvol verder uitbouwen van deze projecten.

2002 Het eerste begin

De domeinnaam www.rb-media.nl wordt geregistreerd door Rudy Beers. RB-Media begint als website waarop webmasters onder andere handige scripts, tools, tips en tricks, buttons en templates kunnen vinden voor toepassing op hun eigen websites.

Meer weten over de geschiedenis van RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!