Geschiedenis

De geschiedenis van internetbureau
RB-Media uit Breda.

2015

Juni
Op 07-06-2015 vierde RB-Media haar 10 jarig bestaan!

2013

Juli
Lancering van de nieuwe RB-Media website en de introductie van de nieuwe huisstijl, inclusief het nieuwe logo.

2012

Oktober
Oplevering nieuwe website NAC Breda op www.nac.nl. Nadat RB-Media eerder al de websites voor het NAC Museum (2010) en de NAC Supportersvereniging (2011) mocht ontwikkelen is dit voor ons Bredase bedrijf, opgericht en gerund door NAC-supporters, een opdracht om met veel trots aan te werken.

September
RB-Media verwelkomt haar 12e stagiair! Na Mike, Dion, Richard, Eric, Dwayne, Ron, Dennis, Desley, Wil, Niels en Mo is Sjoerd de volgende die binnen het team van RB-Media aan zijn leerdoelen mag komen werken.

2011

Maart
RB-Media neemt intrek in een nieuwe en ruimere kantoorruimte aan de Groot Ypelaardreef 71 in Breda.

2010

Maart
De eerste twee medewerkers (programmeurs) met een contract voor bepaalde tijd beginnen bij RB-Media aan hun werkzaamheden.

2008

November
RB-Media verwelkomt haar eerste HBO stagiair. Vanuit de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool Breda loopt Dion met succes een half schooljaar stage bij RB-Media.

September
De eerste stagiair bij RB-Media is een feit. Vanuit de MBO opleiding Mediatechnologie Webmaster aan het Grafisch Lyceum Rotterdam loopt Mike met succes een half schooljaar stage bij RB-Media.

Augustus
RB-Media neemt intrek in haar eerste kantoor binnen het Breda Business park, Konijnenberg 61 in Breda.

Mei
Mede eigenaar Rudy Beers studeert af op een ondernemingsplan voor RB-Media aan de Avans Hogeschool in Breda, opleiding Small Business & Retail Management.

2005

Juni
Op 07-06-2005 wordt RB-Media officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel West-Brabant in Breda. Vanaf dit moment worden naast de studies van Rudy en Teun projecten ontwikkeld voor diverse klanten.

Maart
RB-Media verkoopt alle in eigen beheer ontwikkelde online projecten en legt zich volledig toe op het ontwikkelen van websites voor klanten.

2003

November
Teun van Eil voegt zich bij RB-Media en helpt bij het succesvol uitbouwen van enkele online projecten in eigen beheer.

Augustus
RB-Media ontwikkelt vanaf dit moment in eigen beheer enkele succesvolle online projecten. Dit gebeurt voornamelijk door het kopen en vervolgens opknappen en uitbouwen van bestaande websites.

2002

November
De domeinnaam www.rb-media.nl wordt geregistreerd door Rudy Beers. RB-Media begint als website waarop webmasters onder andere handige scripts, tools, tips en tricks, buttons en templates kunnen vinden voor toepassing op hun eigen websites.

Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions