Internetbureau
RB-Media

Over RB-Media

Internetbureau RB-Media uit Breda is opgericht in 2005. Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat.

Welkom bij Internetbureau RB-Media uit Breda!

Future proof online solutions

Move forward, stay critical

Online media zijn enorm in ontwikkeling. En dat zullen ze voorlopig ook wel blijven. Volop kansen voor bedrijven om zich te profileren en nieuwe verdienmodellen te ontdekken.

Maar dat gaat bepaald niet vanzelf. Online avonturen eindigen nogal eens in een teleurstelling. De verwachtingen waren te hoog en de resultaten zijn te laag. RB-Media voorkomt dat door vooruit te kijken (áchter de hype) en nuchter te handelen. Move forward, stay critical.

Lees meer over het verhaal van RB-Media!

Onze werkwijze

Ben je benieuwd naar onze manier van werken? Op de volgende pagina vertellen we je graag alles over de werkwijze van RB-Media. Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering van een project.

Binnen 10 duidelijke stappen bouwen we samen aan jouw online succes!

Lees meer over onze werkwijze!
Ons team

Het team van RB-Media bevat professionals op het gebied van strategie, design, development, online marketing, projectmanagement en support. Onze enthousiaste werknemers staan graag voor je klaar!

Leer ons team kennen!
Service & Support afdeling

Onze service afdeling is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je per e-mail of telefonisch contact met ons opneemt. Daarnaast heeft deze afdeling de belangrijke taak om alle projecten die door ons worden ontwikkeld uitgebreid te toetsen aan onze kwaliteitsnormen.

Lees meer over deze afdeling
Internetbureau RB-Media

Proef de sfeer bij ons op kantoor!

Sfeer bij internetbureau RB-Media uit Breda - Online marketing
Sfeer bij internetbureau RB-Media uit Breda - Team Development
Sfeer bij internetbureau RB-Media uit Breda - Arcade gamekast!
Sfeer bij internetbureau RB-Media uit Breda - Teamfoto

De geschiedenis van RB-Media

Bekijk de ontwikkelingen die internetbureau RB-Media uit Breda heeft doorgemaakt vanaf het prille begin in 2002 tot aan de dag van vandaag. We hebben hiervoor enkele bijzondere momenten uit onze historie voor je uitgelicht.

Wandel door onze geschiedenis!

Sponsoring

RB-Media ondersteunt geregeld maatschappelijke initiatieven en projecten uit de regio Breda. Daarnaast ondersteunen we ook enkele landelijke initiatieven. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en mooie initiatieven.

Meer over sponsoring
Het laatste nieuws

Ontwikkelingen, blogs en actualiteiten

We houden je graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in onze branche, opgeleverde projecten, nieuwe klantervaringen en van de verschillende innovatie- en participatietrajecten. Bekijk het op onze nieuws- en blogpagina! 

Bekijk onze actuele berichten
De klanten van RB-Media

Onze future proof relaties!

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten. Met deze organisaties hebben wij gewerkt, of werken wij nog steeds, aan het realiseren van hun online doelstellingen.

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!