Werken bij RB-Media

Iets voor jou?

Het team van RB-Media groeit! Maar wel onder het motto ‘move forward, stay critical.’ Daarom trekken we geen grote blikken met nieuwe personeel open, maar breiden we stapje voor stapje uit. Want een hecht team als stevig fundament van het bedrijf vinden we belangrijk. Houd jij van verantwoordelijkheid, samenwerken en ontwikkeling? Lees dan vooral even verder.

Waarom RB-Media?

Bij RB-Media is je baan meer dan alleen je werk. Dit begint met een gezonde balans. We zorgen voor realistische en uitdagende doelstellingen voor jou en je team. We werken daarom bewust vanuit kleine teams met veel oog voor elkaar.

Hoe je met jouw team tot resultaat komt dat is aan jullie. Ieder team krijgt de ruimte om dat op eigen wijze in te vullen. Samen komen jullie tot het beste resultaat. Zeg nu zelf; je wilt toch niet stil blijven staan?

Ontwikkeling

Bij RB-Media ontwikkelen we future proof websites en webshops, en spot-on online marketing campagnes. Als je bij RB-Media werkt, sta je middenin deze ontwikkeling. Je investeert in je vaardigheden en samen met je team krijg je de ruimte om de stappen te zetten die voor jullie belangrijk zijn.

Verantwoordelijkheid

In onze visie gaat ontwikkeling hand in hand met verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor het werk dat je doet, maar ook voor de manier waarop je je ontwikkelt. Wij faciliteren, jij zet de stappen.

Samenwerken

Onze gevarieerde klantenkring heeft één belangrijke overeenkomst; ze vinden bij ons het maatwerk waar ze naar op zoek zijn. Samenwerken met klanten, goed naar ze luisteren en dit omzetten naar oplossingen kenmerkt dan ook al onze teams. Ook intern is samenwerken voor ons meer dan met een aantal collega’s een product opleveren. Samenwerken is elkaar leren kennen, samen ontspannen en vooral: van elkaar leren om samen te groeien!

Past dit bij jou? Kijk bij de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wordt jij dan onze nieuwe collega? Onze vacatures
Vacature Marketing- en communicatie medewerker Trinamics (ingevuld)

Onze klant en partner Trinamics is op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker! Ben jij sterk in communicatie en marketing en wil je hierin groeien? Dan kun jij misschien bij Trinamics aan de slag!

Vacature SEO specialist Breda

RB-Media is op zoek naar een seo specialist. Niet de eerste de beste maar een marketeer met een passie voor SEO. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring en een relevante opleiding? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werken bij internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!