Stagiairs aan het woord!

Stagiaires over hun stageperiode bij RB-Media.

Op deze pagina vertellen een aantal van onze (oud) stagiaires je alles over hun stage bij RB-Media. Ben je benieuwd hoe een stage bij RB-Media wordt ervaren? Neem dan eens een aantal stagereflecties door en krijg een beter beeld van de stageplaats mogelijkheden binnen RB-Media.

Sean Lieuw Sean Lieuw
Sean Lieuw

Programmeur

Ondanks de Corona-pandemie en zonder voorkennis van SSO, heb ik toch een zeer leerzame stage kunnen doorlopen bij RB-Media dankzij de geweldige begeleiding en gastvrijheid!

Emil Vleghels Emil Vleghels
Emil Vleghels

Sales

Ik heb mijn kennis op het gebied van Sales flink uit kunnen bereiden tijdens mijn stage bij RB-Media.

Robin Zegers Robin Zegers
Robin Zegers

Programmeur

Mijn stage is enorm goed bevallen. Ik heb in de afgelopen maanden enorm veel geleerd en ik ben door de medewerkers van RB-Media met open armen ontvangen.

Kenrich Hersisia Kenrich Hersisia
Kenrich Hersisia

Online Marketing

Mijn persoonlijke vaardigheden zijn erg gegroeid. Het toegewezen worden van projecten en namens RB-Media evenementen bijwonen gaf een gevoel van vertrouwen dat ik echt heb kunnen waarderen.

Nikita Roškovs Nikita Roškovs
Nikita Roškovs

Programmeur

Ik vond het heel fijn dat ik de ruimte heb gekregen om individueel aan de slag te gaan en te ontdekken waar ik toe in staat ben. Tegelijkertijd ontving ik waardevolle feedback en veel steun en praktische kennis in de momenten dat het even stroef liep en waarin ik hulp nodig had om weer de goede richting te vinden.

Tom Somhorst Tom Somhorst
Tom Somhorst

Design

Ik heb aan van alles mogen meewerken, veel geleerd en de eerlijke feedback die je krijgt is super waardevol. Dat samen met de goede begeleiding en de gezellige sfeer is het gewoon een top stage geweest.

Jisk Flikweert Jisk Flikweert
Jisk Flikweert

Online marketeer

Ik kijk terug op een leerzame, maar ook zeker een gezellige stageperiode. Ik denk dat er veel bedrijven nog wat kunnen leren van de positieve sfeer die er rondom RB-Media hangt!

Martijn van 't Hof Martijn van 't Hof
Martijn van 't Hof

Online marketeer

Tijdens mijn stage bij RB-Media heb ik mezelf enorm ontwikkeld, Ik voelde mij al snel op mijn plek in het jonge team en als ik er niet uit kwam, kreeg ik altijd goede begeleiding.

Niels Verhoeven Niels Verhoeven
Niels Verhoeven

UX Designer

Tijdens een stage bij RB-Media heb je de touwtjes geheel zelf in handen. Dit betekent proactief zijn en initiatief tonen. Maar dit betekent niet dat je er alleen voor staat! Het gehele RB-Media team zal je helpen indien nodig. Tijdens mijn stage heb ik een onderzoek gedaan richting usertesting. Dit onderzoek wordt serieus genomen en ook daadwerkelijk gebruikt. Geen weggegooid werk, maar waarde voor je werk! En ohja, misschien ook wel leuk: ik heb mijn stage succesvol afgerond met een 8!

Bas Voskamp Bas Voskamp
Bas Voskamp

Carrière switch naar online marketing

Waar ik in vier jaar solliciteren niet in slaagde, ondanks het volgen van verschillende cursussen en een thuisstudie, is mij dankzij de 2,5 maand durende stage bij RB-Media in één keer gelukt. Een succesvolle carrière switch naar de online marketing afdeling bij a.s.r.

Justus Justus
Justus

Communicatie & Multimedia Design

Bij RB-Media heb ik mijzelf niet alleen kunnen ontwikkelen tot een volwaardig ontwerper, maar heb ik ook de nodige ervaring opgedaan om betekenisvolle digitale producten te ontwikkelen!

Wouter Wouter
Wouter

Business Intelligence

Een geweldige en leerzame stage! RB-Media heeft een jong en enthousiast team met passie voor techniek en toekomst.

Billy Billy
Billy

Programmeur

Ik heb super veel kunnen leren dankzij alle vrijheid die ik kreeg. Bij RB-Media ben je geen stagiair, maar een volwaardige collega!

Ruud Ruud
Ruud

UX Designer

Je diploma halen en meteen aan de slag kunnen bij RB-Media, wat wil je nog meer?

Daniel Daniel
Daniel

Programmeur

RB-Media is een geweldig bedrijf met leuke collega’s die elkaar willen helpen om tot een goed resultaat te komen. Een bedrijf met een informele werksfeer maar waar kwaliteit wordt gewaarborgd.

Jeroen Jeroen
Jeroen

Online marketeer

Tijdens mijn werkzaamheden bij RB-Media heb ik kunnen ervaren hoe het is om in een jong, informeel en ambitieus team te mogen werken. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van online marketing en hiervoor wil ik mijn collega's erg bedanken.

Wil jij ook stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!