De werkwijze van RB-Media

Jouw route naar online succes!

Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen we kritische vragen; over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en het commitment. Future proof succes in een continu veranderend internetlandschap vraagt om snel schakelen als het kan, maar ook stilstaan als het moet.

Op deze pagina presenteren we onze werkwijze. Binnen 10 duidelijke stappen bouwen we samen aan jouw online succes!

1
Kennismaking

Tijdens dit gesprek worden alle wensen rondom jouw project uitgebreid besproken. We voorzien je graag van advies en denken met je mee om tot de beste oplossingen te komen. Deze oplossingen worden door ons verwerkt in een overzichtelijk projectvoorstel.

2
Voorbereiding

Wanneer je akkoord bent met ons projectvoorstel brengen we jouw doelgroep en doelstellingen zo nauwkeurig mogelijk in beeld. Nog voor de kick-off meeting worden door ons alle acceptatiecriteria opgesteld waarop we jouw project tijdens en na de ontwikkelingsfase uitgebreid zullen toetsen.

3
Kick-off meeting

Wanneer de voorbereidingen zijn afgerond plannen we een kick-off meeting. Tijdens deze meeting presenteer je jouw bedrijf aan ons team en leer je ons team direct goed kennen. Namens RB-Media sluiten professionals op het gebied van strategie, design, development en online marketing aan.

4
Wireframe traject

Tijdens de kick-off meeting beginnen onze designers al direct met schetsen. Binnen het wireframe traject worden alle geschetste pagina's zwart/wit uitgewerkt. Deze wireframes worden als klikbaar prototype aan je opgeleverd waardoor je al vanaf de tekentafel door je project kunt klikken en ons kunt voorzien van jouw feedback.

5
Grafisch traject

Als jouw feedback op de wireframes succesvol is verwerkt start het grafische traject. Tijdens deze fase krijgt het project kleur en worden jouw huisstijl elementen toegepast. Ook de grafische ontwerpen worden als klikbare prototypes aan je opgeleverd waardoor je nog voor het technische traject de werking van jouw project al volledig kunt ervaren.

6
Technisch traject

Als jouw feedback op de grafische ontwerpen succesvol is verwerkt start het technische traject. Het volledige project wordt op basis van onze hoge kwaliteitsnormen technisch ontwikkeld en eenvoudig beheerbaar gemaakt via onze gebruiksvriendelijke CMS oplossingen.

 

7
Testfase

Tijdens deze fase toetsen we de acceptatiecriteria tijdens een uitgebreide eindcontrole. We controleren nauwkeurig of jouw project aan alle kwaliteitsnormen voldoet en koppelen onze bevindingen terug aan het ontwikkelteam. Pas wanneer we helemaal tevreden zijn met het opleverniveau zullen we overgaan tot de definitieve oplevering.

8
Oplevering

Jouw project is succesvol door de testfase gekomen en wordt door ons aan je opgeleverd. Mochten er na deze oplevering nog vragen ontstaan dan is de service & support afdeling jouw eerste aanspreekpunt. Als alles naar wens is plannen we samen de livegang van jouw project!

9
Marketing traject

Na de livegang van jouw project ben je in het bezit van een uitstekende uitgangspositie voor een succesvol online marketing traject. Op basis van een nulmeting, zoekwoordenonderzoek en/of een concurrentie-analyse wordt een online marketing strategie ontwikkeld. Online marketing kent geen beter vertrekpunt!

10
Online succes!

De online marketing strategie wordt uitgevoerd in korte sprints. We meten het effect van onze werkzaamheden en sturen indien nodig direct bij. Om optimaal te blijven presteren wordt jouw project daarnaast elk kwartaal van een technische update voorzien.

Kortom, RB-Media: dé accelerator voor jouw online succes!

Klanten aan het woord!
Esmeé van der Pijll
Esmeé van der Pijll

Marketing & Communicatie,
Human Protection

Het samenwerkingstraject met RB-Media verliep prettig en soepel. Mede door hun flexibiliteit. Daarnaast zijn ze erg meedenkend. Ook na livegang van de website is RB-Media enorm behulpzaam. Hun support team staat altijd voor je klaar.

Tim van Riel
Tim van Riel

Beleidsadviseur Arbeidsmarkt,
Gemeente Breda

RB-Media heeft de capaciteit en het vermogen om een "hersenspinsel" uit te werken tot een succesvol online platform!

Maartje van Hees
Maartje van Hees

Creatief strateeg,
Gemeente Breda

RB-Media levert maatwerk, waardoor we echt in kunnen spelen op de behoefte van de doelgroep. Daarnaast zijn ze flexibel en staan altijd voor je klaar bij vragen.

Robbin Oerlemans
Robbin Oerlemans

Project Manager,
MailCampaigns

Met hoge veeleisende verwachtingen kwamen we voor een nieuwe website bij onze samenwerkingspartner RB-Media. Deze verwachtingen hebben ze volledig (binnen de strakke planning) waargemaakt!

Nick Polm
Nick Polm

Directeur,
De Betere Schilder

RB-Media heeft vanaf het begin geweldig meegedacht en heeft onze ontwerpwensen zeer serieus genomen. Het resultaat mag er zijn! Ook niet onbelangrijk is het fijne contact tijdens de voorbereiding en na oplevering.

Samen jouw route naar online succes bepalen?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!