Participatieprojecten

Future proof door participatie!

Onze verschillende participatieprojecten bieden enorme mogelijkheden op het gebied van innovatie en samenwerking. Op deze pagina tonen we je enkele projecten waarin RB-Media participeert.

IBT Music & RB-Media

De muziekindustrie staat bekend om haar ingewikkelde, bureaucratische structuur waardoor artiesten maanden moeten wachten op uitbetaling van hun royalties. Gevolg is een beperkt (vooral commercieel) muziekaanbod en een lastige situatie voor beginnende musici, terwijl dit voorkomen kan worden door het systeem volledig te automatiseren.

IBT music ontwikkelt een blockchain applicatie waarbij artiesten zelf smart contracts opstellen die als basis dienen voor uitbetaling door platenlabels en Digital Service Providers als Spotify. Kortom, een eerlijk, transparant systeem dat de kansen van de onafhankelijke artiest vergroot, creativiteit beloont en nieuwe muziek(soorten) sneller bij het publiek krijgt. Het concept is schaalbaar naar andere vormen van auteursrechten.

Cryptivities & RB-Media

Cryptivities is een jong bedrijf wat actief is in de cryptocurrency wereld. Het bedrijf is vooral actief op het gebied van mining. Mining is het laten uitvoeren van wiskundige berekeningen door een zeer krachtige computer. Deze hardware wordt door het team van Cryptivities in eigen beheer ontwikkeld voor haar klanten.

Met een enthousiast team zijn ze dagelijks bezig om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mining te ontdekken en deze na uitgebreide tests ook succesvol toe te passen voor hun klanten.

Coderdojo Breda

De wereld van nu is zeer digitaal ingesteld. RB-Media denkt hierin graag future proof, daarom zijn wij partner van CoderDojo Breda: een organisatie die gratis workshops geeft aan kinderen tussen de 7 en 17 jaar om te leren programmeren.

RB-Media stelt haar werknemers beschikbaar als experts op het gebied van programmeren. Samen met Lead2Deal netwerk & events en de beschikbare locaties zorgen we in Breda elke keer opnieuw voor een succesvolle Dojo!

Meer weten over onze participatieprojecten?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!