Stage lopen bij RB-Media

Bekijk onze mogelijkheden

Stagiaires zijn bij RB-Media deel van het team. Het gaat bij ons niet alleen om je opdracht maar vooral ook om je zoveel mogelijk mee te geven waar je in je toekomstige loopbaan iets aan hebt. Je werkt bij ons mee in projecten en je krijgt de kans om fouten te maken. Volgens ons is dit namelijk de allerbeste leerschool.

Samen met het team zorgen we dat je stage tot een goed einde wordt gebracht en bezorgen we je voor onvergetelijke ervaring. Future proof is tenslotte altijd blijven leren.

Vacature Stageplaats Front End developer

Ben jij een gedreven student met passie voor Front End development, klaar om de wereld jou werk te tonen en op zoek naar een stageplek als Front End developer bij een innovatief internet bureau? Dan ben je bij RB-Media aan het juiste adres!

Vacature Stageplaats Back End developer

Ben jij een gedreven student met passie voor Back End development, klaar om nieuwe systemen/tools te ontwikkelen en op zoek naar een stageplek als Back End developer bij een innovatief internet bureau? Dan ben je bij RB-Media aan het juiste adres!

Interesse, maar staat jouw stagevacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie

Wanneer jij ons weet te overtuigen van je meerwaarde voor ons bedrijf nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Stuur een e-mail naar info@rb-media.nl met daarin je CV en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stagiaires aan het woord!
Bas Voskamp
Bas Voskamp

november 2018Carrière switch naar online marketing

Waar ik in vier jaar solliciteren niet in slaagde, ondanks het volgen van verschillende cursussen en een thuisstudie, is mij dankzij de 2,5 maand durende stage bij RB-Media in één keer gelukt. Een succesvolle carrière switch naar de online marketing afdeling bij a.s.r.

Justus
Justus

november 2018Communicatie & Multimedia Design

Bij RB-Media heb ik mijzelf niet alleen kunnen ontwikkelen tot een volwaardig ontwerper, maar heb ik ook de nodige ervaring opgedaan om betekenisvolle digitale producten te ontwikkelen!

Wouter
Wouter

februari 2018Business Intelligence

Een geweldige en leerzame stage! RB-Media heeft een jong en enthousiast team met passie voor techniek en toekomst.

Billy
Billy

februari 2018Programmeur

Ik heb super veel kunnen leren dankzij alle vrijheid die ik kreeg. Bij RB-Media ben je geen stagiair, maar een volwaardige collega!

Ruud
Ruud

augustus 2017UX Designer

Je diploma halen en meteen aan de slag kunnen bij RB-Media, wat wil je nog meer?

Stage lopen bij Internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!