Stage lopen bij RB-Media

Bekijk onze mogelijkheden

Stagiaires zijn bij RB-Media deel van het team. Het gaat bij ons niet alleen om je opdracht maar vooral ook om je zoveel mogelijk mee te geven waar je in je toekomstige loopbaan iets aan hebt. Je werkt bij ons mee in projecten en je krijgt de kans om fouten te maken. Volgens ons is dit namelijk de allerbeste leerschool.

Samen met het team zorgen we dat je stage tot een goed einde wordt gebracht en bezorgen we je voor onvergetelijke ervaring. Future proof is tenslotte altijd blijven leren.

Vacature Stageplaats Datamarketeer

RB-Media is een internet- en online marketingbureau met meer dan 30 werknemers dat gespecialiseerd is in het bouwen van maatwerk websites en online marketingtrajecten. Bij RB-Media staat het succes van onze klanten centraal: en daar ben jij onderdeel van!

Vacature Stageplaats Marketing & Sales

Ben jij een HBO-student die een marketing en/of commercieel gerichte opleiding volgt en op zoek naar een stage op hoog niveau? Hoop jij de kans te krijgen je zo breed mogelijk te ontwikkelen op het gebied van marketing en/of sales? Dan zit je bij RB-Media op de juiste plek!

Vacature Stageplaats Web Designer

Ben jij een gedreven student met passie voor Design, klaar om de wereld jou werk te tonen en op zoek naar een stageplek als Web Designer bij een innovatief internet bureau? Dan ben je bij RB-Media aan het juiste adres!

Vacature Stageplaats Back End developer

Ben jij een gedreven student met passie voor Back End development, klaar om nieuwe systemen/tools te ontwikkelen en op zoek naar een stageplek als Back End developer bij een innovatief internet bureau? Dan ben je bij RB-Media aan het juiste adres!

Interesse, maar staat jouw stagevacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie

Wanneer jij ons weet te overtuigen van je meerwaarde voor ons bedrijf nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Stuur een e-mail naar info@rb-media.nl met daarin je CV en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stagiaires aan het woord!
Sean Lieuw
Sean Lieuw

juli 2020Programmeur

Ondanks de Corona-pandemie en zonder voorkennis van SSO, heb ik toch een zeer leerzame stage kunnen doorlopen bij RB-Media dankzij de geweldige begeleiding en gastvrijheid!

Emil Vleghels
Emil Vleghels

juni 2020Sales

Ik heb mijn kennis op het gebied van Sales flink uit kunnen bereiden tijdens mijn stage bij RB-Media.

Robin Zegers
Robin Zegers

februari 2020Programmeur

Mijn stage is enorm goed bevallen. Ik heb in de afgelopen maanden enorm veel geleerd en ik ben door de medewerkers van RB-Media met open armen ontvangen.

Kenrich Hersisia
Kenrich Hersisia

februari 2020Online Marketing

Mijn persoonlijke vaardigheden zijn erg gegroeid. Het toegewezen worden van projecten en namens RB-Media evenementen bijwonen gaf een gevoel van vertrouwen dat ik echt heb kunnen waarderen.

Nikita Roškovs
Nikita Roškovs

februari 2020Programmeur

Ik vond het heel fijn dat ik de ruimte heb gekregen om individueel aan de slag te gaan en te ontdekken waar ik toe in staat ben. Tegelijkertijd ontving ik waardevolle feedback en veel steun en praktische kennis in de momenten dat het even stroef liep en waarin ik hulp nodig had om weer de goede richting te vinden.

Stage lopen bij Internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!