Portfolio

Whinkel

Whinkel

Whinkel biedt een waanzinnige klantervaring en verkoopt hippe producten. Dit doen ze met kennis van zaken, vergaande persoonlijke service en gratis en supersnelle verzending. Daarnaast deelt Whinkel haar opbrengsten door het uitdelen van Twinkels.

Over de klant

Whinkel groeit heel hard en werkt - vanuit inmiddels 12 specialistische Whinkels - voor haar klanten vanuit Nederland en België. De medewerkers worden "Persoonlijke Whinkel Assistenten" genoemd Waarom? Omdat ze altijd alles voor je regelen. Hier gaat Whinkel extreem ver in. Klanten beoordelen Whinkel gemiddeld met een 9,4!

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Whinkel de volledige Multi-store Magento webshop. Het grafisch ontwerp van deze webshop is verzorgt door Groowup uit Breda. RB-Media en Groowup hebben tijdens dit traject de krachten gebundeld en ondanks een zeer strakke deadline een top webshop opgeleverd.

De opdracht voor RB-Media was erg duidelijk. Het aangeleverde ontwerp moest uiteraard tot op het detail perfect worden ingebouwd binnen Magento. Daarnaast hebben we de webshops met behulp van de Magento Multi-store oplossing zo opgezet dat Whinkel momenteel zelf met haar eigen programmeurs eenvoudig nieuwe webshops toe kan voegen binnen de Whinkel omgeving zonder dat daarbij een beroep hoeft te worden gedaan op het team van RB-Media. We hebben er met de juiste technische oplossing voor gezorgt dat Whinkel de volledige controle heeft over haar webshop netwerk, met alle mogelijkheden tot groei. 

Binnen deze Magento webshop werden door RB-Media enkele waardevolle functionaliteiten ontwikkeld. Zo wordt er binnen de Whinkel webshop omgeving gebruik gemaakt van de Icecat plugin voor het automatisch importeren van alle producten. Ook de PostNL plugin voor het automatisch aanmelden van verzendingen en het aanmaken van track & trace codes werd door ons geimplementeerd.

Daarnaast is er een uitgebreid klantloyaliteitsprogramma ontwikkeld waarbij klanten spaarpunten krijgen bij elke aankoop binnen één van de vele whinkels. Het orderproces werd klantvriendelijker gemaakt met behulp van de One Step checkout waarmee het hele bestelproces op één pagina kan worden afgehandeld.

RB-Media verzorgde de livegang van de volgende zes webshops:


Ook werd door ons de Whinkel portal pagina ontwikkeld waarop webshop bezoekers eenvoudig een keuze kunnen maken uit alle verschillende Whinkel webshops. Ondertussen lanceerde Whinkel met behulp van de Magento Multi-Store oplossing volledig in eigen beheer speelgoedwhinkel.nl.


Webshop ontwikkeling Whinkel Amsterdam

Datum
oktober 2015

Geleverd
Webshop ontwikkeling
Mobiele websites & apps

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Headphone Whinkel

Productenpagina

Productpagina

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions