Portfolio

Koch Advocaten

Koch Advocaten

Al sinds de oprichting in 1984 onderscheidt Koch Advocaten zich door haar verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven. Het wel en wee van ondernemende relaties, heeft het kantoor gemaakt dat ze nu zijn. Ervaren. Doortastend. Betrokken.

Over de klant

Met een team dat van aanpakken weet. Kan putten uit een rijke bron van gebundelde kennis en kracht. En een dienstenpakket dat niet alleen ondernemers in het MKB helpt, maar ook naadloos aansluit bij particulieren die juridische expertise nodig hebben.

Ondanks dat Koch Advocaten haar wortels heeft in het ondernemings-, huur- en vastgoed en arbeidsrecht, weten de afgelopen jaren steeds meer cliënten ook onze familierechtpraktijk goed te vinden.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde de complete nieuwe maatwerk website voor Koch Advocaten uit Breda. Binnen het website design zijn herkenbare elementen uit de nieuwen huisstijl lijdend geweest. Dit heeft geresulteert in een fraai webdesign dat perfect aansluit bij de nieuwe positionering van Koch Advocaten.

Binnen deze website staan de specialisten, de verschillende rechtsgebieden en actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied van Koch Advocaten centraal.

Datum
augustus 2017

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Zoekmachine marketing

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Over Koch Advocaten

Advocaat

Rechtsgebieden

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions